VIVACOM пусна безплатни видео уроци във филмовия си пакет

VIVACOM пусна безплатни видео уроци във филмовия си пакет

VIVACOM пусна безплатни видео уроци във филмовия си пакет

VIVACOM предоставя ново съдържание, което ще подпомогне дистанционното обучение. От днес учениците, а и техните родители, могат да се възползват от новата секция „Училище“, включена във филмовия пакет MAXI за VIVACOM IPTV и за TV GO, която съдържа видео уроци за онлайн обучение на ученици от начален и прогимназиален етап на обучение.

Видео уроците са създадени от най-голямата издателска група „Просвета“ и са предоставени за ползване напълно безплатно. Те са част от изключително успешната инициатива на „Просвета“ - „Учим онл@йн с учител“, чиято цел е учениците да не пропускат учебния материал, независимо, че не посещават училище заради извънредната ситуация.. Видео уроците се водят от учители с богат опит по съответния предмет, а учебният материал се преподава според обичайното седмично разпределение на часовете. Учениците могат да получават задачи за самостоятелна работа, като учителите ще им дават нужните съвети и препоръки.

Още една придобивка за всички потребители на пакета MAXI за интерактивната телевизия на VIVACOM и за медийния портал TV GO е новата категория „Уелнес“. В нея клиентите ще открият полезни и приятни видеа, посветени на йога и здравословен живот. Категорията е създадена в партньорство със WNESS TV - единствената телевизия в България, която произвежда предавания за тренировки вкъщи. Клиентите могат да проследят програмите „Йога с Криси“, „Модерна Йога за модерни хора“ ,„Пилатес с Диляна Костова“ и др.

Новото съдържание, включено във филмовия пакет MAXI, ще направи задължителния престой вкъщи по-приятен и здравословен. VIVACOM e солидарeн към настоящата обстановка в страната и продължава да предлага допълнителни услуги, за да осигури на клиентите повече възможности за общуване и полезни занимания вкъщи.

Повече информация за другите допълнителни услуги, които компанията предоставя на своите клиенти в условията на извънредно положение може да видите тук: https://www.vivacom.bg/bg/home.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ