Временно без вода на места в София днес

Временно без вода на места в София днес

Временно без вода на места в София днес

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата на 2 май, съобщиха от компанията. 

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение до бл. 1/2 ж.к. "Зона Б-18", ще бъде спряно водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на живеещите в района на бл. 1 бл. 2, бл. 3, бл. 4, бл. 5, бл. 6, бл. 7, бл. 339, бул. "Инж. Иван Иванов" 85 и 87. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа ще бъде осигурена водоноска на ул. "Димитър Петков", паркинга на бл. 1. 

Поради подмяна на спирателен кран на ул. "Янулка Хр. Янева" в ж.к. "Фондови жилища" ще бъде спряно водоподаването от 10.00 до 16.30 часа на живеещите в района на бл. 11, бл. 40, бл. 41, бл. 42, бл. 43, бл. 47. Водоноска ще бъде осигурена на адрес: ул. "Янулка Хр. Янева", ъгъла с ул. "Пехчево". 

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод и канал на ул. "Стадион" кв. "Кумарица", се налага спиране на водоподаването от 9.00 до 13.00 часа в района на ул. "Светлина", ул. "Стадион", ул. "Иван Вазов". Водоноска ще има на ул. "Ропотамо", ъгъла с ул. "Светлина". От компанията предупреждават, че след възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване мътността на водата, но пък в резултат на реализацията на този проект клиентите на "Софийска вода" "ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги".

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. "Васил Друмев" кв. "Подуене", ще бъде спряно водоподаването от 9.30 до 18.30 часа по ул. "Васил Друмев" от бул. "Мадрид" до ул. "Русалка", по ул. "Франсис де Пресансе" от ул. "Черковна" до ул. "Алеко Константинов". Водоноска ще има на ул. "Васил Друмев", ъгъла с ул. "Франсис де Пресансе". 

За повече информация - телефон 0700 12121 или на Виртуалния информационен център на дружеството

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ