"Затворен, интелигентен и сприхав" е бил Росен Ангелов

Затворен, интелигентен и сприхав е бил Росен Ангелов

"Затворен, интелигентен и сприхав" е бил Росен Ангелов

"Затворен, интелигентен и сприхав" е бил Росен Ангелов по думите на неговия последен работодател и приятел Драгомир - шеф на автосервиз пред btV. Всеки ден е изминавал над 20 км през планината, за да стигне на работа. Бил е съвестен работник.

Той е бил без документи, но неразделен с пистолета си. Боравил е отлично с оръжието си, допълва още работодателят на Ангелов. Именно собственикът на автосервиза завежда полицията до вилата на Росен Ангелов в Луково.

Драгомир е знаел за любовната връзка на Ангелов и потвърждава, че той бил много влюбен в жервата Кети Кюхова. В деня след шесторното убийство в Нови Искър Ангелов се появил в сервиза. Изглеждал е и се е държал нормално, пил е бира с работодателя си и после си е тръгнал. По нищо не е личало, че е извършил нещо фатално. "Каза ми, че брат му починал и отивал на погребение, но после разбрах, че май няма починал брат", разказа още Драгомир, който е ключов свидетел по разследването на мрачното и жестоко престъпление.

Преди това Росен Ангелов е работил като общ строителен работник, железар, автомонтьор потвърди и главният секретар на МВР Младен Маринов на брифинг по-рано днес. Хващал се е на различна работа, но не се е осигурявал. 

Иззети са компютър и други веществени доказателства, по които ще се правят изводи, с какво още се е занимавал и каква дейност е извършвал Ангелов, кои са били контактите му, обяснява Маринов. Започват изключително много експертизи.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ