Борисов: Промяната ни донесе застой и разруха

Борисов: Промяната ни донесе застой и разруха

Промяната ни доведе до застой и разруха. Това заяви Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов във видео, споделено в личния му профил във Фейсбук.

„1 година застой! Ако управляваше ГЕРБ, трасето Видин - Монтана - Враца щеше да се строи с максимални темпове и шофьорите вече да карат по магистрала“, заяви Борисов по отношение на строителството на скоростния път Видин – Ботевград 

Той показа видео, заснето на пътя край град Димово, който е в ремонт.

„Всичкото това тук щеше да е асфалт. Драгите видинчани, пък и целият трафик от София, Варна, от север към юг щеше да минава оттук. Виждате една година застой. Тук-там някъде има по една кола, по един валяк. Никаква мобилизация, защото те не плащат на фирмите, това е ясно“, коментира Борисов.

„Това щеше да е придобивка на българите. Всичко щеше да е различно, но промяната ни доведе до застой и разруха", добави той.

 

 

Малко по-късно той публикува и видео от среща с актива на партията във Видин.

„Единствената държава, която взе повече пари след Брекзит беше България, но аз бях всеки ден по пътищата. Сега ми се реве като минавам по тях, а им оставихме парите за магистрали в сметката“, каза той, като добави, че следващото ново правителство ще трябва поне две години да връща заемите на това правителство.

Той призова Корнелия Нинова да признае, че изнасяме оръжие за Украйна, тъй като „и децата го знаят“.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ