България

Политика

|

Общество

|

Цвета Караянчева: Искат да ме дискредитират в навечерието на изборите

Цвета Караянчева: Искат да ме дискредитират в навечерието на изборите

Бившият председател на парламента и кандидат-депутат от ГЕРБ, Цвета Караянчева призова шефът на МВР - Кърджали да излезе публично и да обясни дали е бил заплашван от нея. Караянчева реагира с видео изявление във фейсбук след като малко по-рано днес служебният вътрешен министър Бойко Рашков заяви на брифинг, че тя е заплашвала директорът на полицията в Кърджали с уволнение, заради провеждането на акция срещу купуването на гласове.

"В противен случай ще възприема казаното от министър Рашков за показна акция срещу мен, която цели да ме дискредитира в навечерието на изборите и да предизвика ескалация на напрежението в региона", каза още Караянчева във видеообръщението.

"Чудовищни манипулации и Гьобелсова пропаганда" нарече тя действията на служебното правителство. "Подобна груба полицейщина, обиски, арести по донос, разчистване и подгряване на сценария гласове срещу дърва, България не помни от мракобесните тоталитарни времена", добави тя. Караянчева е водач на листата на ГЕРБ за район Кърджали.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ