До края на седмицата ИТН би трябвало да има готов кабинет с имена

До края на седмицата ИТН би трябвало да има готов кабинет с имена

До края на седмицата ИТН би трябвало да има готов кабинет с имена

„Предполагам, че до края на седмицата би трябвало да има готов кабинет с имена“. Това заяви пред bTV депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев.

„Знаете, че нашият кабинет не го консултираме с други. Ние споделяме само политиките на партиите в Народното събрание, който реши – подкрепя който реши – не подкрепя, така е най- справедливо. Ние не говорим за коалиции и някакъв порцион раздаване на постове и преговори на политически позиции“, подчерта Василев.

На въпрос дали очаква мандатът за съставяне на правителство да бъде връчен до края на седмицата от президента, Василев отговори, че това е в прерогативите на президента. „Когато го връчи, ние сме готови, сигурно сме готови, предполагам, че сме готови“, допълни той.

Василев е част от контактната група на „Има такъв народ“, която започна среща с представители на „Демократична България“ по политики в сектор „Правосъдие“. Радостин Василев коментира пред журналисти, че малко по-късно днес на среща в офисите на ИТН ще дойдат и представители на „Изправи се БГ! Ние идваме“. Той отговори, че не знае кога ще се проведе среща с БСП по темата.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ