ГЕРБ обеща втори кабинков лифт на Банско

ГЕРБ обеща втори кабинков лифт на Банско

ГЕРБ обеща втори кабинков лифт на Банско

От ГЕРБ поемаме ангажимент да бъде изграден вторият кабинков лифт на Банско, защото така ще помогнем за развитието на Банско, на Добринище и на Разлог. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ, зам.-председател на партията и водач на листата на ГЕРБ в Благоевград Цветан Цветанов на среща с бизнеса, неправителствени организации и граждани от община Банско. 

Приоритет за ГЕРБ е и довършването на автомагистрала "Струма", посочи той. Това е транспортен коридор, който ще даде възможност за развитие на бизнес и ще насърчи туризма в региона, освен това ще допринесе за намаляване на жертвите по едно от най-натоварените трасета в страната, оттеляза Цветанов. 

Парите от Европейския съюз за следващия програмен период възлизат на 17.5 млрд, съобщи още той. От тях, 5.5 млрд .лева са договорени по програмите за селските райони. "Важно е да запазим стабилна икономиката на държавата. През 2016 г. икономическият ръст на страната ни е 3.5 %, прогнозите са той да продължи да се увеличава. Но това може да стане само при стабилно управление на ГЕРБ, защото виждате, че вече има спад в икономиката", каза още Цветанов. 

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ