ИТН няма да обяви състава на новото правителство до края на седмицата

ИТН няма да обяви състава на новото правителство до края на седмицата

Съставът на новото правителство няма да бъде обявен до края на седмицата, както беше казано преди няколко дни. Това обяви в Народното събрание зам.-председателят на парламентарната група на "Има такъв народ" Ивайло Вълчев, предава БНР.

От партията обявиха, че разговорите на експертно равнище продължават. 

"Не сме получили мандат, че да обявяваме имена. В момента, в който бъде връчен мандатът, името на премиера ще стане ясно", каза Вълчев. 

На въпрос защо си говорят с декларации с "Демократична България" от парламентарната трибуна, той отговори, че няма да градят поведението си по начин, който се очаква от тях. 

Припомняме, че в понеделник депутатът от „Има такъв народ“ Радостин Василев заяви, че до края на седмицата би трябвало да има готов кабинет с имена.

„Знаете, че нашият кабинет не го консултираме с други. Ние споделяме само политиките на партиите в Народното събрание, който реши – подкрепя който реши – не подкрепя, така е най- справедливо. Ние не говорим за коалиции и някакъв порцион раздаване на постове и преговори на политически позиции“, каза тогава Василев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ