Караянчева: Президентът Радев има идея да събори правителството

Караянчева: Президентът Радев има идея да събори правителството

Караянчева: Президентът Радев има идея да събори правителството

Президентът Радев има идея да събори правителството и да направи служебен кабинет. За негово съжаление няма да успее. Това каза в ефира на Нова телевизия председателят на парламента Цвета Караянчева.

"Все по-трудно ми е да говоря за президента. Ще говоря за господин Радев. Когато кажем президент това е човекът, който обединява, който по Конституция обединява всички български граждани. Президентът се разграничи от всички български граждани. Той стана президент на определена група от хора", каза тя.

По повод сблъсъка на снощния протест, тя благодари на структурите и симпатизантите на ГЕРБ, които са заявили своето отношение и подкрепа.

"Те си тръгнаха съвсем мирно. Така се прави протест или митинг. Хората, които каниш, трябва да можеш да ги управляваш", на мнение е Караянчева. 

"От страна на ГЕРБ това беше митинг в подкрепа на правителството. Нашите структури и симпатизантите на ГЕРБ казаха стига толкова негативизъм нека да подкрепим правителството в това, което прави. И точно за това толкова бързо се организирахме. Още повече, че снощи имахме една много добра новина – влизането в чакалнята на Еврозоната, но тя остана на заден план", добави Караянчева. 

И добави, че някой трябва да поеме отговорност за сблъсъците на снощните протести. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ