Нинова: Богати хора застават зад Жан Виденов

Нинова: Богати хора застават зад Жан Виденов

Нинова: Богати хора застават зад Жан Виденов

Жан Виденов е изключително честен човек, той е запомнен като такъв. Но правят впечатление богатите хора от неговия кръг. Това коментира председателката на БСП Корнелия Нинова по Дарик радио.

Според нея новата формация на Виденов е създадена, за да вземе от гласовете на БСП. „Всеки има право да прави каквото прецени. Пожелавам им успех", добави Нинова относно новата формация, с която бившият премиер от периода на хиперинфлацията Виденов обяви, че възнамерява да се яви на изборите. 

Тя не конкретизира кой има предвид. Бизнесменът милионер Георги Гергов, който беше изключен от БСП под влиянието на Нинова, лично отрече да има общо с партията на Жан Виденов.

"Ние търсихме повече това, което е общото, което ни събира, не това, което ни разделя", коментира лидерът на социалистите във връзка с лявото обединение, за което стана ясно през изминалата седмица. Нинова изтъкна, че демографската катастрофа и реформата в здравеопазването са сред общите цели на обединените леви партии.

Според нея промените на служебния кабинет са нещо нормално, за да се "разгради моделът на предишното управление". "Служебният кабинет следва политиките на БСП от последните 4 години. Ние бяхме предложили да се направи таван на кредитите, за да не се възползват от това олигархията, с малкия и средния бизнес", каза Нинова.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ