Няма арестувани за побоя над двете жени в центъра на София

Няма арестувани за побоя над двете жени в центъра на София

Няма арестувани за побоя над двете жени в центъра на София

Няма задържани за побоя над нотариуса Валентина Механджийска и дъщеря й, извършен на бул. „Драган Цанков“, в центъра на София, в ранния следобед вчера. Двете жени бяха пребити от двама мъже с качулки.

Маскираните са избягали след нападението.

Двете жени са в болница „Св. Анна“, без опасност за живота, но в стрес, каза пред Нова тв доц. Жельо Димов, шеф на Клиниката по лицево-челюстна хирургия в болницата.

Удряни са доста жестоко и това е наложило да се направи компютърна томография. За щастие, нямат фрактури на черепа или увреждане на мозъка. Според д-р Димов те са влачени по земята, от което са и основните им травми.

Дъщерята има прорезна рана и хематом, като дясното й око е затворено. Тя има и травма на гръдния кош. Майката е с травми на лицето. 

Жените са удряни доста жестоко, каза лекарят и обясни, че това наложило да се направи компютърна томография. Изследването показало, че нито една от двете няма фрактура на черепа или увреждане на мозъка. Според д-р Димов жените са били влачени по земята, от което са и основните им травми. Двете ще бъдат изписани след няколко дни.

"За 19 години работа никога не е имало жалби срещу Механджийска. Тя винаги е била етичен колега и добър професионалист", каза председателят на Нотариалната камара Димитър Тенев.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ