Теменужка Петкова: Няма да има време разделно в правителството

Теменужка Петкова: Няма да има време разделно в правителството

Нещата ще бъдат урегулирани и няма да се стигне до време разделно за кабинета. Това заяви пред Нова телевизия министърът на енергетиката Теменужка Петкова във връзка със снощното извънредно заседание в Министерски съвет. До него се стигна след остри думи на премиера Бойко Борисов по адрес на Реформаторския блок, в частност народните представители на групата.

„Бяхме откровени всички. Всеки от нас каза това, което вижда; това, което усеща като отношение и накрая се обединихме около това, че наистина за да продължат реформите в България, за да продължим да работим със същите темпове, защото смятам, че за никого не е тайна, че правителството работи добре, правителството се справя, работим по своите приоритети, но се получава на практика така, че за да работим, да продължим да работим добре, на нас ни е необходимо да бъдем единни, да бъдем монолитни навсякъде, не само когато вземаме решения в рамките на изпълнителната власт, но и тогава, когато е налице необходимост зад нас да застанат и политически партии, които подкрепят правителството, така че е необходима и подкрепа в българския парламент", каза Петкова.

Вижте още: Борисов:Търпението ми се изчерпа!

На въпрос успокоиха ли се нещата и идва ли време разделно във вторник, Петкова каза: „Мисля, че нещата ще бъдат урегулирани и няма да се стигне до тази ситуация”. На въпрос дали на заседанието на кабинета са се чули тежки думи и обвинения, Петкова каза, че не е имало такива.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ