Валери Симеонов: Работата на парламента ще се забатачи с връщането на БСП

Валери Симеонов: Работата на парламента ще се забатачи с връщането на БСП

Работата на парламента сега ще се забатачи, защото ще започнат неоснователни възражения. Това коментира пред журналисти в парламента Валери Симеонов от ПГ "Обединени патриоти" след завръщането на левицата в пленарна зала. ПГ "БСП за България" отсъства близо три месеца от парламента. "Решили - върнали се", каза Симеонов във връзка с решението на "БСП за България", предаде БТА.

Симеонов коментира още, че може би на депутатите от БСП сега ще им трябва известно време, за да си възвърнат самочувствието. "Аз мисля, че и без тях парламентът работеше доста ефективно", коментира той. Валери Симеонов изтъкна още, че работата на НФСБ като опозиция е по-ефективна от тази на БСП. По думите му опозицията в лицето на БСП е оспорвала законопроекти и решения "повърхностно" и "за да гони скандала". "С това сме различни. Мисля, че НФСБ е по-ефективната опозиция от БСП в изминалите две години", категоричен бе Симеонов.

Относно исканата от БСП оставка на финансовия министър Владислав Горанов, Симеонов заяви, че това не е основателно. Симеонов разясни, че неспазването на закона за разпределението на партийните субсидии датира от 2006 г.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ