Българска ПР агенция сред победителите на EMEA SABRE Awards 2018

Българска ПР агенция сред победителите на EMEA SABRE Awards 2018

Българска ПР агенция сред победителите на EMEA SABRE Awards 2018

Българска ПР агенция e сред победителите в конкурса EMEA SABRE Awards 2018. SiteMedia Consultancy е единствената българска агенция, спечелила Златна статуетка в тазгодишното издание на един от най‑авторитетните комуникационни конкурси в света. 

На официална церемония в Амстердам SABRE Awards награди победителите в тазгодишния си конкурс за агенции, проекти, кампании и клиенти, които са се отличили през изтеклата година със своя професионализъм в региона Европа, Близък Изток и Африка. SiteMedia Consultancy спечели Златна статуетка в категорията Healthcare Providers с кампанията за "Пух - Първата бионик котка". SiteMedia Consultancy се нарежда до комуникационни агенции като BBDO, Edelman, FleishmanHillard, Burson-Marsteller, Hill + Knowlton, MSLGROUP, Havas PR, Weber Shanwdick, Porter Novelli и много други.

„Както често казвам, комуникационният ни бизнес е на световно ниво. Името на България се чува на всички комуникационни форуми по всички континенти. По нищо не отстъпваме на гигантите в сферата. Горди сме, че кампанията за храбрия Пух се нареди до кампаниите на гиганти като T-Mobile, Microsoft, The Coca-Cola Company, HP Inc., Huawei и много други", коментира Любомир Аламанов, който ръководи SiteMedia Consultancy. 

„Наградата я приемаме като резултат на целогодишната ни работа, на подхода ни към комуникациите, на цялостното развитие на бизнеса на SiteMedia Consultancy. За пореден път българска агенция печели награда на европейско ниво и това е признание за развитието на българската ПР общност“, споделя той и допълва: „След успешните форуми на БАПРА и БДВО, сега се готвим за трети пореден път да отбележим 07 юли - професионалния празник на ПР специалистите. ПР общността в България има с какво да се гордее и всички успехи през последната година показват, че сме на прав път и усилената работа се възнаграждава.“

Целият списък с победителите на EMEA Sabre Awards 2018 може да видите тук.

За SiteMedia Consultancy

SiteMedia Consultancy е ПР-агенция, специализирана не само в класически комуникационни услуги, но и в изцяло нови за българския пазар продукти като Employer Branding, Time Management, Talent Development, Community Management, Risk Assessment и други. През последната година агенцията разработи успешни комуникационни кампании както за големи международни компании като Lidl, Coca-Cola, hp inc, Майкрософт, Hewlett Packard Enterprise, Теленор и други, така и за иновативни стартъп идеи. Офисът на SiteMedia Consultancy се развива като единствения в страната Community&Event център и през 2016 г. спечели награда „Най-креативно офис пространство” на b2b Media. SiteMedia Consultancy спечели 11 награди, както и второ място като Агенция на годината, на престижните BAPRA Bright Awards 2017 г., организирани от Българската асоциация на ПР агенциите

За SABRE Awards

SABRE Awards са едни от най-старите и престижни комуникационни награди в целия свят. Организират се от The Holmes Report, независимо издание, насочено към комуникационната и маркетинг общност в корпорации, агенции и непрaвителствени организации. Посветено е на качествената работа в комуникационния бизнес, както и на подобряване на уменията на ПР специалистите в областта на връзките с медиите, дигиталните комуникации, кризисен ПР, оценка, връзка със служители, медия обучения, корпоративна социална отговорност и много други. Групата стартира своята дейност преди повече от 20 години и продължава да подкрепя развитието на комуникaционни и маркетинг специалисти, информирайки ги за последните новини в индустрията.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ