Маркетинг

Реклама

|

ПР и събития

|

Топ предприемачи се включват в първото събитие на живо на Bulgaria Wants You

Топ предприемачи се включват в първото събитие на живо на Bulgaria Wants You

Първото голямо събитие на платформата за кариера и живот в България Bulgaria Wants You за 2021 г. ще се проведе на 12 юни, в София, съобщиха организаторите. Под надслов "Живот и кариера - защо в България?" форумът ще срещне потребителите на платформата с топ специалисти от света на бизнеса и едни от най-големите и отговорни работодатели в България.

„Целта на събитието е да запознаем посетителите с възможностите за кариерно развитие, които компаниите в България предоставят, а заедно с това да получат и безценни съвети от професионалния и житейски опит на смели предприемачи. „Намери причина да останеш“ е посланието към всички, които на 12 юни ще дойдат, за да се запознаят с възможностите за кариера и живот в България, а мястото е Sofia Event Center.“ , разказва Андрей Арнаудов, тв продуцент и съосновател на инициативата. 

Сред лекторите са журналистката Анна Цолова, предприемачът Андрей Давчев, Дарин Маджаров - основател на Уча.се, Геновева Христова –управляващ съдружник в Ligna Group, Димитър Караиванов – собственик на IT компанията Kanbanize  и участник в Фермата 5, Иван Георгиев и Евгени Борисов – създатели на Pontica Solutions,  доц. д-р Георги Бърдаров - демограф, предподавател и писател, а модератори ще бъдат телевизионните водещи, продуценти и основатели на платформата Bulgaria Wants You -  Иван Христов  и Андрей Арнаудов.

Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН, с начален час  11:00ч., а между презентациите на лекторите, посетителите ще имат възможност да се запознаят с компаниите-партньори на инициативата на техните работодателски щандове, които ще бъдат разположени в специално обособена за целта изложбена площ. Пoдробна програма ще бъде публикувана във фейсбук страницата на платформата и тук .

За участие е необходима предварителна регистрация, която можете да направите ТУК

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ