Том Круз с ключова роля по време на закриването на Олимпийските игри

Том Круз с ключова роля по време на закриването на Олимпийските игри

Американският актьор Том Круз и двете френски банди Air и Phoenix ще присъстват на Церемонията по закриването на Олимпийските игри, която ще се проведе тази неделя, съобщи в. "Паризиен".

Холивудската звезда ще има основна роля в предаването на олимпийския флаг от Париж на Лос Анджелис, където ще се проведе следващата Олимпиада след четири години.

Очаква се 62-годишният Круз да демонстрира част от емблематичните си каскади по фасадата на "Стад дьо Франс", след като вече е снимал подобни акробатични изпълнения около надписа "Холивуд", който се намира в Лос Анджелис - домакин на Игрите през 2028 година.

Air и Phoenix две банди, които се радват на широка популярност извън Франция, все още не са потвърдили присъствието си.

Досега организаторите обявиха официално, че част от сюжета на шоуто ще ни пренесе в измислена реалност, където вече няма Олимпийски игри. Това ще бъде поредната артистична провокация, пояснява Паризиен", цитиран от БТА.

Церемонията по откриването беше критикувана от редица християнски общности, които се почувстваха засегнати от пресъздаването на сцени от Библията. Това принуди организаторите да се извинят на всички, които са се почувствали обидени.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ