bTV Media Group ще излъчва част от игрите на Български спортен тотализатор

bTV Media Group ще излъчва част от игрите на Български спортен тотализатор

bTV Media Group ще излъчва част от игрите на Български спортен тотализатор

bTV ще излъчва част от игрите на Български спортен тотализатор от 2 октомври 2016 г. Тегленията на печелившите числа ще се излъчват на живо пет пъти седмично, като най-обичаните игри – „Тото 2 - 6 от 49“ и „Тото 2 - 5 от 35“, ще продължат да се излъчват както досега в четвъртък и неделя. Водещ на предаването ще бъде Део, а към него като ко-водещ ще се присъедини и чаровната Славена Вътова.

bTV Media Group застава изцяло зад каузата на Български спортен тотализатор в подкрепа на българския спорт. Част от постъпленията от игрите на СПОРТ ТОТО се заделят за развитието на спорта и физическото възпитание в България, което го отличава от всички други хазартни оператори в страната.

Държавният тотализатор има 59-годишна история и членство в две международни хазартни организации – Световна лотарийна организация (WLA) и Европейски лотарии (EL). Само от началото на 2015 г. до момента най-старата тото игра в историята на България – „Тото 2 - 6 от 49“ е направила 11 българи тото милионери, а откакто джакпотите се измерват в милиони 89 българи станаха тото милионери, благодарение на участието си в игрите на СПОРТ ТОТО.

Зрителите на bTV първи ще научават на живо печелившите числа от игрите на СПОРТ ТОТО за седмицата.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ