Груповата фаза на Мондиал 2018 навлиза в решителен етап

Груповата фаза на Мондиал 2018 навлиза в решителен етап

Груповата фаза на Мондиал 2018 навлиза в решителен етап

Груповата фаза на Световното първенство по футбол навлиза в решителен етап. От днес започват последните кръгове в групите и мачовете от тях ще се играят по едно и също време – от 17 и 21 часа.

Програмата днес започва с група А, където Русия и Уругвай ще спорят за първото място, а Египет и Саудитска Арабия ще се опитат да запишат точка на форума.  

Домакинът Русия е един от най-резултатните отбори до момента, вкарвайки цели 8 гола в две срещи. Днешния им противник Уругвай е по пестелив – спечели предишните двубои с по 1:0, но Кавани и Суарес имат качествата да изненадат и най-добрата защитата в света.

Египет ще се опита да постигне първа победа на световно първенство. Саудитска Арабия пък иска трите точки, за да напусне турнира с достойнство.

В късните мачове днес Иран ще се опита да изхвърли от мондиала Португалия. Иранците показаха зъби срещу Испания, затруднявайки много именития си съперник. Португалците и Кристиано Роналдо ще се опитат да вземат превес още в първите минути на двубоя, както го направиха в предишните две срещи. Португалия я устройва и равен, за да продължи в следващата фаза.

В другия мач, от 21 часа, Испания има задачата да пребори Мароко. Мароканците играят доста силно, но не могат да бележат. Испанците също имат проблеми в заключителната фаза и това се видя в мача срещу Иран.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ