Нечовешкият мач на Роналдо в снимки

Нечовешкият мач на Роналдо в снимки

Нечовешкият мач на Роналдо в снимки

Харесван или не, 33-годишният футболен феномен на Португалия Кристиано Роналдо спечели уважението на света и се нареди сред боговете на този спорт с вчерашното си представяне на мача между националния отбор на страната му и този на Испания (където играе за "Реал Мадрид"). Роналдо преобърна играта в полза на Португалия и направи нечовешко представяне, вкарвайки три гола за страната си или хет-трик, с което резултатът в крайна сметка завърши като 3:3. 

Играта му беше "нечовешка", коментира днес Би Би Си. Международните спортни медии отбелязват, че всеки любител на футбола, който не е гледал мача, е пропуснал голяма емоция, част от която до голяма степен се дължеше на присъствието на една конкретна личност, а именно Роналдо. Видимо той отново показа гения си на един от най-добрите нападатели в света и в историята на футбола, откакто футболът съществува. 

"Неговият хет-трик срещу Испания сега се отбелязва като едно от най-великите изпълнения по време на Световно първенство по футбол", пише още Би Би Си. 

Особено в играта на Роналдо снощи в Сочи, която доведе до такава висока ефективност за Португалия, бе умението му да избира кога да се намесва активно на терена и кога да пази силите си за решаващите моменти, които ще дойдат. 

"Давай, семейство!", написа Ронадо, публикувайки снимка на отбора си в Twitter след известния мач. 

Ето и част от изпълнението му в снимки, които предават емоцията. 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ