Нова Броудкастинг Груп поднови правата си за излъчване на Формула 1

Нова Броудкастинг Груп поднови правата си за излъчване на Формула 1

Нова Броудкастинг Груп поднови правата си за излъчване на Формула 1

Нова Броудкастинг Груп отново придоби правата за излъчване на надпреварите от Формула 1 през следващите два сезона от 2020-2021 година. Привържениците на високите скорости ще могат да се насладят на състезанията в спортния пакет DIEMA XTRA, който включва каналите DIEMA SPORT и DIEMA SPORT 2. Надпреварите ще бъдат достъпни и за потребителите на абонаментната стрийминг платформа PLAY DIEMA XTRA.

Сезон 2020 обещава още повече емоции за всички фенове на автомобилната зрелищна надпревара, защото в календара на Формула 1 ще видим рекордните 22 състезания, включително състезания на нови дестинации като Зандворд в Холандия и Ханой във Виетнам.

Подготовката за всеки състезателен уикенд ще започва още от четвъртък, когато експертите ще споделят своите прогнози, очаквания и любопитни факти за идния старт при Иван Петров и Лъчезар Пройнов във „Формула 1 Токшоу”. Петък и част от събота са посветени на тестовите сесии, кулминиращи с квалификация в съботния следобед. В неделя зрителите ще гледат надпреварата на живо и ще посрещнат новите победители, а в понеделник всеки, пропуснал събитията от предходния ден, ще има шанс да компенсира с обзорна версия. Във вторник екипът подготвя екстра съдържание, разкриващо допълнителни детайли зад кулисите на подготовката и състезанието. В сряда предстои ново издание на токшоуто, където анализаторите обобщават всичко видяно с подкрепата на зрителите чрез телефонни включвания.

Последното скоростно изживяване за Сезон 2019 на Формула 1 е съревнованието на 1 декември в Абу Даби. То може да бъде проследено от 15:10 ч. в ефира на DIEMA SPORT. Формула 1 се завръща на 15 март в Австралия.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ