Последни двубои от груповата фаза на Мондиал 2018

Последни двубои от груповата фаза на Мондиал 2018

Последни двубои от груповата фаза на Мондиал 2018

Днес ще се изиграят последните четири срещи от груповата фаза на Световното първенство по футбол. От утре турнирът навлиза в решителната фаза на директните елиминации.

По програма от 17 часа ще се изиграят двубоите от последната група – H, където лидерът Япония посреща аутсайдера Полша. Преднината на японците е доста крехка и те ще трябва доста да се потрудят, за да продължат напред. Поляците със сигурност напускат турнира, но може да го направят с чест и да покажат някои от добрите си изяви в квалификациите.

В другата среща интригата е голяма, тъй като и двата отбора имат шанс да шпродължат. Сенегал се нуждае от точка срещу Коломбия, докато южноамериканският отбор – от задължителна победа. И двата отбора показаха много силна игра в предишните срещи, което предвещава зрелищен мач.

В късната програма, от 21 часа, гвоздеят е сблъсъкът между Белгия и Англия. Двата тима влизат в срещата с абсолютно равни показатели и изравнени сили. Друг е въпросът, че може и да няма голяма интрига, тъй като и англичаните, и белгийците си осигуриха участие в осминафиналите.

В другата среща Панама и Тунис ще се опитат да измъкнат нещо от турнира, за да оправдаят участието си.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ