Шампионките от ВК „Марица“ се присъединяват като посланици на Нестле за Живей Активно!

Шампионките от ВК „Марица“ се присъединяват като посланици на Нестле за Живей Активно!

Шампионките от ВК „Марица“ се присъединяват като посланици на Нестле за Живей Активно!

 Женският отбор на волейболен клуб Марица - Виктория Григорова, Дима Ушева, Милена Димова, Добрина Христоскова, Мирела Шахпазова, Славена Никова и Александра Миланова, се включват като посланици в четиринадесетото издание на Нестле за Живей Активно! В началото на събитието талантливите волейболистки ще поведат традиционния велопоход, който ще тръгне от Театър „София“ в 10:00 часа, а след това ще се включат в множеството активности в Борисовата градина.

Официалното откриване на събитието ще започне в 10:30 на сцена „Естрада“ в Борисовата градина, където посланиците на Нестле за Живей Активно! и официалните гости ще дадат началото на най-активния ден на открито точно в 11:00. Столичани и гости на града ще имат възможността да наблюдават или пък пряко да участват във всяка една от специалните 25 различни активности, разположени в целия парк.

Много игри очакват четириногите домашни любимци и техните стопани на локацията на PURINA® България. Там ще могат да се правят и консултации с ветеринарен лекар, а Animal Rescue Sofia ще предоставят възможност на гостите на локацията да осиновят домашен любимец.

[[{"fid":"335553","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":681,"width":1024,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

NESCAFÉ® 3in1 ще предизвика младите търсачи на приключения да се включат в специалните активности на бранда. За любителите на по-вълнуващи преживявания ще бъдат организирани специални обучения по скейтборд от Five High skatepark и ролери от Екстрем Скейт. Любимият кафе-микс ще организира и турнири по футбол и тенис на маса със Сдружение Фуутура в Спортна София 2000.

LION, Симеон Найденов и Буба Баскет ще организират турнир по стрийт баскет 3х3 и демонстративен мач на звездите с някои от най-обичаните български баскетболни звезди. Публиката ще може да се наслади на мачовете и хубавия неделен ден на локацията на KitKat и NESCAFÉ FRAPPE, които са приготвили специален кът за почивка след активния ден.

NESCAFÉ® Dolce Gusto ще тестват логичното мислене и креативността на всеки. Ароматното кафе и Симо Колев от БГ Радио са подготвили специален пъзел, който ще подложи на изпитание бързината на всеки отбор. За гостите на локацията ще има много изненади и специална фото будка, която да ги пренесе в екзотичните страни, родина на новите вкусове на NESCAFÉ® Dolce Gusto.

Детската площадка Слончето ще събере всички малчугани за незабравим летен ден, изпълнен с игри, изграждащи полезни навици. На локацията на Nesquik децата ще развихрят въображението си, приготвяйки сами вкусни и полезни храни. Нестле за по-здрави деца ще организира надпревара по лека атлетика с Тереза Маринова и активностите по гимнастика с Маруся Иванова и HEAL FIT Gymnastics. КиндиРу ще очакват на локацията Nestlé Baby най-малките за много забавления. ЕКОПАК България АД ще предизвикат малки и големи да се забавляват и да събират разделно с любимата игра „Стани Еко герой“.

В 12:30 ч. MAGGI и Сандра Алексиева канят всички на семеен пикник, който да подсили посетителите на Нестле за Живей Активно! за още активни моменти през целия ден. На специалната локация на бранда всички любители на хубавата храна ще получат безценни съвети за балансирано хранене и ще се насладят на вкусни BBQ изкушения.

Повече информация за събитието и активностите може да бъде намерена на Facebook страницата на Нестле за Живей Активно! и на: https://www.jiveiaktivno.bg/.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ