Стилиян Петров се включва в отбора на Христо Стоичков

Стилиян Петров се включва в отбора на Христо Стоичков

Стилиян Петров се включва в отбора на Христо Стоичков

Несломимият Стилиян Петров става част от звездите в отбора на Христо Стоичков в Стара Загора. Това съобщиха от пресцентъра на Община Стара Загора.

Големият български футболист също ще се включи в звездния сблъсък между Дрийм тийма на Барселона и отбора на Христо Стоичков и приятели. Бившият капитан на националния ни отбор потвърди, че ще уважи Камата и ще участва в паметния мач, който ще се проведе на 20 септември в Стара Загора. 

С присъединяването на един от най-великите полузащитници на България публиката на стадион „Берое“ ще има отново невероятната възможност да види в действие мощното трио Димитър Бербатов - Стилиян Петров – Мартин Петров. Тримата ще се изправят срещу едни от най-големите легенди на испанския гранд, включвайки се в отбора на Камата и приятели.

Участието на Стенли е поредното доказателство, че датата 20 септември ще се превърне в истински празник за всички футболни фенове в „града на липите“. 

Събитието „Дрийм тиймът на Барселона срещу отбора на Стоичков“, част от кампанията „Стара Загора – Европейски град на спорта“, е на 20 септември 2017 г. на стадион „Берое“, гр. Стара Загора. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ