Топ 5 функционалности за спортни залози в Инбет онлайн

Топ 5 функционалности за спортни залози в Инбет онлайн

Топ 5 функционалности за спортни залози в Инбет онлайн

Онлайн букмейкърските платформи отдавна напуснаха ограниченията на стандартния хартиен фиш и със сигурност накараха мнозина почитатели да се впуснат в истинската игра. Точно това забелязваме и при Инбет онлайн и предоставянето на различни опции за по-сериозен контрол на нашите прогнози, редуцирането на риска и възможността да се забавляваме малко по-разумно. Някои от предлаганите опции са популярни, но други най-вероятно не са успели да спечелят вниманието на аудиторията, нека ги разгледаме в следващите редове.

Брандът е ориентиран в предлагането на така наречения кеш-аут. Това е така наречената възможност за ранно изтегляне на залог, ако вашата прогноза е на път да не се сбъдне. Представете си, че Меси няма да порази мрежата в избраната от вас среща и искате да изтеглите залога си. Това може да се случи, като обикновено букмейкърът взима някакъв минимален процент, но веднага затваря залога и не търпите загуби. Този бранд в момента посочва, че предлага 100% кеш-аут, което е добра промоция, но винаги обръщайте внимание на условията, защото дори те остават динамични.

Омръзна ли ви да търсите стрийм или да се опитате да разгадаете колко точно кабелни оператора трябва да поддържате, за да може да гледате спортни дербита напълно легално? Най-вероятно са много, но този бранд има решение. С помощта на пряко предаване може да гледате легално и в реално време доста богата гама от спортни събития. Не се изисква да правите залози, а да разполагате с депозит в своята сметка. В случай, че такъв липсва, брандът все пак позволява да се гледа дерби, ако в последните 24/48 часа е направен някакъв залог, който може да не е обвързан с тази среща. Все пак проверявайте условията, защото това са най-често срещаните и понякога се променят. Прякото предаване обаче не се обвързва със задължителен залог, а това ни води към следващата точка.

Залозите на живо са логично допълнение към горните точки и със сигурност са спечелили вниманието на аудиторията през последното десетилетие. С помощта на така наречените микро пазари е логично, че има достатъчно запалянковци, които искат да залагат на повече събития в една среща. Идеята на този вид залози е, че те са бързи и не дават много време за преценка. Ориентирани са към положения във футбола като пряк свободен удар, дузпа, корнер и често въпросът ще е дали един футболист ще успее да порази противниковата мрежа или не. Не забравяйте, че тези предложения крият рискове, но също така идват с различни коефициенти от основните.

Говорейки за коефициенти, посоченият оператор предлага и така наречените завишени коефициенти за срещи. Идеята е, че някои от най-интересните дербита могат да получат допълнителен бонус под формата на по-висок коефициент. Мачът остава същият, но бранда се стреми да посочи най-интересното от света на спорта и така да селектира по-вълнуващите мачове от седмицата или деня. Завишените коефициенти се променят на 24 часа, следователно всеки клиент трябва да направи много добре своята преценка.

И нека не забравяме, че букмейкърът обича оригиналните предложения, следователно имаме и възможност да създадем наш залог. Това означава, че можем да прогнозираме събития в една среща и да обединим коефициентите от всяко едно действие. Представете си множествен залог, но за една среща. Например искаме да кажем, че ще има 10 корнера, 2 жълти картона и един футболист ще отбележи в една среща. Обединяването на тези предложения събира и коефициентите, което повишава не само прогнозираната печалба, но и риска, запомнете това!

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg. Спортните прогнози не гарантират успех, както и високите коефициенти, те посочват риска, който един играч поема. Не си мислете, че съществува понятие като сигурна печалба, особено след като говорим за спорт, който е отвъд пределите и на самите букмейкъри. Забавлявайте се, познавайте правилата на играта и се наслаждавайте на удоволствието на риска, не се опитвайте да забогатеете за един ден или с един залог.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ