УЕФА удължава партньорството си с Mastercard

УЕФА удължава партньорството си с Mastercard

УЕФА удължава партньорството си с Mastercard

УЕФА удължава партньорството с Mastercard за УЕФА Шампионска лига за периода 2018–2021 г. Сътрудничеството между европейската футболна централа и глобалната технологична компания датира от 1994 г. Новото споразумение включва допълнителни спонсорски права за Супер купата на УЕФА през 2018, 2019 и 2020 г.

„Дълготрайността е инструмент за изграждане на успешни партньорства и ние сме щастливи, че успяхме да удължим отношенията си с Mastercard”, коментира новото споразумение Гай Лорен Епщайн, маркетинг директор в УЕФА.

„Партньорството с глобална марка като Mastercard предоставя редица предимства и възможности за УЕФА и сме развълнувани да продължим отличните си отношения през следващите години. Като водеща технологична компания, очакваме с нетърпение бъдещото сътрудничество с Mastercard, тъй като ролята на дигиталните технологии става все по-важна за изграждането на по-дълбоки връзки с глобалната аудитория”, допълни Епщайн.

„Гордеем се с продължаването на дългогодишното партньорство с УЕФА Шампионска лига. Водещите спортни събития са възможност за нас да свързваме феновете от цял свят с тяхната страст”, споделя Хавиер Перез, президент на Mastercard за Европа.

„Ние ще продължим да създаваме и развиваме иновативни бизнес възможности за нашите партньори. Развълнувани сме от възможността да отбележим 24-ата година като официален спонсор на най-авторитетния футболен клубен турнир с нови безценни моменти на финала в Киев. Очакваме с нетърпение да сътворим нови безценни страници от партньорството ни с УЕФА Шампионска лига за следващите най-малко три години”, каза Перез.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ