Стил

CHANDON Garden Sprtiz – първата вълнуваща глътка на лятото

CHANDON Garden Sprtiz – първата вълнуваща глътка на лятото

Още от 1959 г. CHANDON маркира бъдещата си слава на елитен бранд като започва да създава в Аржентина своите пенливи вина, всяко от които носи специфична уникалност. За 60 години Chandon разпростира производството си в още 5 изби по целия свят - Калифорния, Бразилия, Австралия, Китай и Индия. Идеята зад това е същността на напитките - дълбока свързаност с различните кутури.

В духа на основателя на CHANDON - Робер-Жан дьо Вогюе, някогашен президент на Moët & Chandon със страст към пътувания и нови открития, идва новият повод за едно възхитително лято в компанията на добри приятели - CHANDON Garden Spritz, апетитно и въодушевяващо шприц изживяване.

Вкусът на перфектния шприц

Изискан и автентичен. Семпъл и интригуващ, създаден с двойно по-малко захар от всеки друг шприц, без изкуствени подсладители и оцветители. CHANDON Garden Spritz съдържа изключителното пенливо вино, както и още една уникална съставка: портокалов битер ликьор, ръчно приготвен с естествени екстракти от портокалови кори, билки и подправки. Изработен по тайна автентична рецепта, готов за сервиране, чакащ да бъде споделен – поднесен върху кубчета лед, гарниран с резен свеж портокал и стрък розмарин.

[[{"fid":"377421","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":538,"width":807,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Основната съставка в CHANDON Garden Spritz е пенливо вино CHANDON Брут, произведено от екипа уайнмейкъри в подножието на Андите в Аржентина. Използваните сортове грозде са Шардоне, Пино Ноар и Семийон, отглеждани на надморска височина над 1000 метра. Теорарът и климатът помагат за необходимата свежест, зрялост и киселинност на това пенливо вино. Поне 6 месеца зреене са нужни, за да се премине към смесване на виното с мацерирания ликьор.

Уайнмейкърът и стремежът към най-добрия вкус

[[{"fid":"377422","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":538,"width":808,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

"Прекалено много хора са спуснали щорите, а аз отворих безброй прозорци." Тези мисли на Робер-Жан дьо Вогюе продължават да вдъхновяват уайнмейкърите от общността на CHANDON и най-вече Ана Паула Бартолучи, създателя на CHANDON Garden Spritz. Родена в Мендоса, на по-малко от 60 км от винарна Шандон, Ана знае какво означава да намериш перфектния вкус. Прекарва години в тестване на различни блендове и рецепти. 64-тото предложение се оказва точното – идеалната комбинация от интензитет, горчивина и тонизиращ ефект.

„Наистина е уникален! CHANDON е водещ производител на пенливо вино. Винаги сме били иноватори, затова е редно да продължаваме в същия дух. Прекарахме 4 години в разработването на този продукт и сега вдъхновяваме нови консуматори. Гордея се с това,“ споделя Ана.

Един истински празник

Едно епично пътешествие. В края на 50-те години на миналия век Робер-Жан де Вогюе е имал визията, смелостта и силата да предефинира пенливото вино, убеден, че неизвестните пътища водят до вълнуващо бъдеще за качествени напитки. „Днес празнуваме пристигането на Chandon в Европа с най-новата иновация - CHANDON Garden Spritz, най-новото от нашите необятни земи. Свежа и елегантна премяна за бранд, лидер на пазара от над 60 години“, споделят от екипа на Chandon.

Наздраве за Chandon! Наздраве за вас!

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ