Да вечеряш с Veuve Cliquot

Снимки:
Veuve Clicquot Vintage, реколта 2012
Veuve Clicquot Yellow Lable
Всяко ястие от специалната вечеря беше съчетано с различни вкусове шампанско на прочутата марка
Veuve Clicquot- Вечерята в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Мус от гъши дроб с цитрусов гел и сладко-солен кейк
Блина с мус от крема сирене.
Персонализирани кутии Arrow на Veuve Clicquot Yellow Label
Шампанско La Grande Dame, реколта 2012, лимитиран етикет и кутия от Yayoi Kusama

Шампанското не е само искрящият старт на най-добрите ни поводи да празнуваме. То е повече от чудесно допълнение към добрата храна – от предястието до десерта. В това се увериха гостите на специална вечеря, домакин на която беше изисканата марка шампанско, познато по цял свят – Veuve Cliquot. Вечерта беше заключителна част от специалната поредица видеа Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР. Проектът беше резултат от споделената цел на марката Veuve Clicquot и списание „Мениджър“ да представят дами, които не просто следват установени принципи в бизнеса, а вървят по свой собствен път, разчупват установени норми и с иновативното си мислене, дързост и развиват бизнеса си в трудна бизнес среда.

Менюто за специалната вечеря беше специално разработено от една от участничките в проекта – шеф Севда Димитрова, която поднесе истинско пиршество за сетивата на всички присъстващи в нейния ресторант “Ahora”. Към всяко специално подбрано ястие прочутият изискан домакин Veuve Cliquot добави различни вкусове шампанско от палитрата на бранда, които превърнаха вечерята в лукс за сетивата.

Абсолютен мит се оказа предствата, че шампанско най-добре се консумира в компанията на сладки десерти, разкри по време на вечерята Мария Райкова – маркет мениджър на Moët Hennessy CEE за България, Сърбия и Черна Гора. Дори напротив, оказа се дори, че тази комбинация не се препоръчва, именно заради леко сладкия плодов вкус на Veuve Cliquot, който се заглушава от сладостта на десерта. С букета на шампанското перфектно се съчетават различни видове меса, риби, разнообразни сирена, десерти с не толкова сладък вкус, свежи плодове, установиха присъстващите на събитието, които опитаха различни реколти от емблематичната напитка от Шампан – Veuve Cliquot Brut, Vueve Cliquot Vintage Reserve, Vueve Cliquot Rose и един от флагманите на марката – Veuve Cliquot La Grand Dame.

Елегантната компания на Veuve Cliquo предразположи всички присъстващи дами да разкажат своите интересни истории и невероятни предизвикателства, през които са минали, за да изградят брандовете си и които са ги направили много по-смели и успешни.

Видеата на участничките от поредицата Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР може да видите още веднъж тук:

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Боксовият ветеран Майк Тайсън ще се бие с 48-годишният Флойд Мейуедър през 2026 г.
На днешната дата, 6 септември. 140 години от Съединението на България
„Европа срещу Китай“: Автомобилното изложение в Мюнхен e следващото бойно поле в борбата за пазарен дял
Шефът на BMW: Забраната на двигателите с вътрешно горене в ЕС е голяма грешка
Mastercard подкрепя Иван Иванов – новата българска тенис звезда, шампион при юношите на „Уимбълдън“ за 2025 г.
Управителят на Датската централна банка призовава сънародниците си да обмислят въвеждане на еврото
Защо всяка работна среща трябва да започва точно навреме
Путин : Всички западни войски в Украйна ще бъдат легитимни цели за Москва