Да вечеряш с Veuve Cliquot

Снимки:
Veuve Clicquot Vintage, реколта 2012
Veuve Clicquot Yellow Lable
Всяко ястие от специалната вечеря беше съчетано с различни вкусове шампанско на прочутата марка
Veuve Clicquot- Вечерята в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Veuve Clicquot- Вечеря в "Ahora"
Мус от гъши дроб с цитрусов гел и сладко-солен кейк
Блина с мус от крема сирене.
Персонализирани кутии Arrow на Veuve Clicquot Yellow Label
Шампанско La Grande Dame, реколта 2012, лимитиран етикет и кутия от Yayoi Kusama

Шампанското не е само искрящият старт на най-добрите ни поводи да празнуваме. То е повече от чудесно допълнение към добрата храна – от предястието до десерта. В това се увериха гостите на специална вечеря, домакин на която беше изисканата марка шампанско, познато по цял свят – Veuve Cliquot. Вечерта беше заключителна част от специалната поредица видеа Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР. Проектът беше резултат от споделената цел на марката Veuve Clicquot и списание „Мениджър“ да представят дами, които не просто следват установени принципи в бизнеса, а вървят по свой собствен път, разчупват установени норми и с иновативното си мислене, дързост и развиват бизнеса си в трудна бизнес среда.

Менюто за специалната вечеря беше специално разработено от една от участничките в проекта – шеф Севда Димитрова, която поднесе истинско пиршество за сетивата на всички присъстващи в нейния ресторант “Ahora”. Към всяко специално подбрано ястие прочутият изискан домакин Veuve Cliquot добави различни вкусове шампанско от палитрата на бранда, които превърнаха вечерята в лукс за сетивата.

Абсолютен мит се оказа предствата, че шампанско най-добре се консумира в компанията на сладки десерти, разкри по време на вечерята Мария Райкова – маркет мениджър на Moët Hennessy CEE за България, Сърбия и Черна Гора. Дори напротив, оказа се дори, че тази комбинация не се препоръчва, именно заради леко сладкия плодов вкус на Veuve Cliquot, който се заглушава от сладостта на десерта. С букета на шампанското перфектно се съчетават различни видове меса, риби, разнообразни сирена, десерти с не толкова сладък вкус, свежи плодове, установиха присъстващите на събитието, които опитаха различни реколти от емблематичната напитка от Шампан – Veuve Cliquot Brut, Vueve Cliquot Vintage Reserve, Vueve Cliquot Rose и един от флагманите на марката – Veuve Cliquot La Grand Dame.

Елегантната компания на Veuve Cliquo предразположи всички присъстващи дами да разкажат своите интересни истории и невероятни предизвикателства, през които са минали, за да изградят брандовете си и които са ги направили много по-смели и успешни.

Видеата на участничките от поредицата Bold Conversations by Veuve Cliquot & МЕНИДЖЪР може да видите още веднъж тук:

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ