Как да постигнем перфектна офис визия

Как да постигнем перфектна офис визия

Как да постигнем перфектна офис визия

Бизнес светът отдавна не е поле за изява само за мъжката половина от човечеството. Все повече дами заемат престижни, ръководни позиции във всяка една делова сфера и се справят блестящо. Управляват големи екипи, сключват сделки, организират мероприятия и др. Освен професионални умения, висок интелект и стратегическо мислене, бизнес средата изисква и перфектно поддържан външен вид. Този компонент от цялостната визия, която създаваме не бива да бъде подценяван и в следващите редове ще откриете някои съвети, с които да изглеждате възможно най-добре в корпоративните среди.

Правилното количество грим

Когато ежедневието ни е изпълнени с бизнес срещи на високо ниво или ръководим голям екип е абсолютно задължително да изглеждаме представително, а един от компонентите за тази цел е гримът. Естествената красота е на почит през последните няколко години, а техниката “грим, без грим” е идеалната за тази сфера. Това, от което се нуждаем за постигането на такава визия е перфектна кожа с изравнен тен и деликатно подчертаване на чертите ни. Основните продукти, с които можем да я създадем са точно 3: качествен фон дьо тен, за предпочитане с матиращ ефект, бронзър, подчертаващ скулите, за да придадем аристократичност на чертите на лицето и хайлайтър, който прави кожата по-жизнена и добавя нотка елегантност. Най-подходящият за вас такъв продукт можете да откриете в следния каталог https://makeup.bg/categorys/258441/

Следващата стъпка е да подчертаем очите, като най-подходящи за целта са нюд сенки и да придадем изразителност на погледа, придавайки обем на миглите.

Червилото е деликатен момент, с който трябва да сме внимателни и да подберем правилния цвят според ситуацията. Червените и лилавите нюанси са подходящи за презентиране на определен проект или когато изнасяме реч, тъй като привличат вниманието към устните и предразполагат слушателите да се съсредоточат. Нюд тоновете и топлите кафяви нюанси придават сериозен вид на дамите, които ги носят, което печели доверието на бизнес партньорите и е подходящ избор при воденето на преговори.

Хигиена

Чистият и спретнат вид, поддържаната и стилна прическа, без излишна натруфеност, деликатният маникюр и ароматът са останалите части от визията ни, за които трябва да следим всеки ден. Дрехите да бъдат изгладени, средна дължина на косата и по-къс маникюр в естествени тонове се считат за максима, към която трябва да се стремим. Парфюмът да бъде женствен, но не прекалено сладък или пък натрапчив.

Тези трикове ще помогнат на всяка жена на ръководна позиция или стремяща се към такава да бъде най-добрата версия на себе си по всяко време!

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ