Успехът се познава по ризата - SIRCROW MyShirt

Успехът се познава по ризата - SIRCROW MyShirt

Успехът се познава по ризата - SIRCROW MyShirt

Какво е чувството, което изпитвате, когато видите добре облечен, стилен и уверен мъж? Приятно, нали?

SIRCROW MyShirt е един от първите брандове за ризи по индивидуален размер като основен бизнес в София. Неговото уютно ателие се намира близо до парк “Камбаните” и отвори врати официално. Това, което брандът се опитва да наложи, е стил, увереност и най-вече безупречност в света на мъжките ризи. Той предлага не само богата палитра от платове, наброяваща над 1000 вида, но и персонален консултант, който може да помогне в подбора на всеки един детайл.

Фирмата предлага безупречно пасващи ризи и бързо изпълнение до 7 дни, като услугата се изпълнява във време и на място, удобни за клиентите.

[[{"fid":"338158","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":628,"width":1200,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Идеята се ражда от необходимост, когато двамата основатели, Влади и Мишо установяват, че много мъже в тяхното обкръжение срещат проблеми да намерят перфектно пасващата риза. Готовите ризи не винаги стоят добре, даже в повечето случай не пасват. Яка, ръкав, изпъкващ корем… всеки мъж може да се идентифицира с подобен проблем.

[[{"fid":"338159","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"2":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":628,"width":1200,"class":"media-element file-default","data-delta":"2"}}]]

Един от първите клиенти, доверили се на брада, е Константин Вълков, програмен директор "Дарик радио". "Екипът на SIRCROW MyShirt ми показа какво значи комфорт като във втора кожа. Елегантният начин, по който разрешиха многогодишните ми проблеми с непасващи ризи е неповторим. Не бих ги заменил", казва той.

Всъщност, Влади е дълбоко свързан с текстилната сцена, но непряко до съвсем скоро. Неговите родители му поверяват фабриката си в меката на текстила – Видин. Влади решава, че на всяка цена бизнесът трябва да продължи и иска да инвестира в нещо качествено. А какво по-качествено от най-наболелия проблем на елегантният мъж – неговата риза. "Когато стартирахме, го направихме по-скоро от персонална подбуда в търсене на удобство, впоследствие, споделяйки с приятели, чието ежедневие изисква елегантност, съчетана с удобство, видях големия потенциал в ризите по индивидуален размер", споделя той.

Работата на бранда, освен върху качеството и удобството, е фокусирана и върху персоналното отношение и вниманието към всеки детайл. Това се пренася и в обслужването на клиенти. Михаил Кърпачев, управител на SIRCROW и негова движеща сила, казва "Нашите консултанти познават всеки клиент, неговото ежедневие и нужди. За нас най-важно е клиентът да е доволен, а това постигаме като го познаваме добре и му показваме най-добрата комбинация за него самия. Всичко, което трябва да направи клиентът, е да ни се довери, за останалото се грижим ние, а той получава идеалната риза в рамките на 7 дни след първоначалното си посещение."

Ателието на SIRCROW е на ул. Соколна 46, до парк “Камбаните" в София.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ