В Русия задържаха двойка по подозрение в канибализъм

В Русия задържаха двойка по подозрение в канибализъм

В Русия задържаха двойка по подозрение в канибализъм

Руски следователи съобщиха, че са задържали съпружеска двойка по подозрение в убийство на жена и консумиране на части от тялото й.

Руският следствен комитет в южния град Краснодар е арестувал 35-годишен мъж и съпругата му. Това се случило след като загубен мобилен телефон със снимки бил предаден в милицията. Следователите смятат, че мъжът е убил жертвата на 8 септември при пиянска свада на отдалечено място и после я е нарязал на части в присъствието на жена си."След като извършил престъплението, мъжът се снимал с някои от частите на тялото на мъртвата жена с камерата на телефона си", посочват следователи, цитирани от БГНЕС.

Телефонът бил проследен до семейството, което живеело в хостел до военен обект, където били открити части от човешко тяло в солен разтвор. В буркан за компоти била сложена длан на ръка. В кухнята на семейството милиционерите открили много храна и замразени парчета месо с неясен произход.

Мъжът твърдял, че е намерил останките в парка. Следователите проверяват и дали задържаните лица няма да се окажат свързани и с други престъпления.

През последните години милицията се е натъквала на многобройни случаи на канибализъм в Русия. През юни 2010 г. трима бездомници получиха големи присъди за убийството на мъж, от чието месо яли, а останалото продали на сергия за кебап в района на Урал.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ