Бонус код - добре звучи, но какво представлява?

Бонус код - добре звучи, но какво представлява?

Бонус код - добре звучи, но какво представлява?

Онлайн хазартът е индустрия за милиарди, която може да бъде отличена не само с впечатляващо развитие в последните десет години, но и с все по-жестока конкуренция между различните компании. За играчите става все по-трудно да изберат букмейкъра, на когото да се доверят. За да направят правилния избор, те са принудени да извършват множество сравнения между различните хазартни брандове, включително и по отношение на бонусите, които те предлагат.

 

Ако и вие сте сред хората, които често търсят подобна информация онлайн, то няма как да не сте попадали на множеството предложения за т.нар. “бонус кодове” в специализираните сайтове. Обяснено с най-прости думи, бонус кодът е начин съвсем бързо да изискате от букмейкъра определена сума под формата на бонус, която да бъде добавена към вашия акаунт.

 

Но не бързайте да се радвате, защото в хазартния бизнес няма нищо напълно безплатно! Както винаги, има уловка. Парите, на които се равнява вашият бонус, не пристигат в сметката ви безвъзмездно, нито бихте могли да ги изтеглите оттам минута-две по-късно. Никога не е толкова лесно! Както се казва на жаргонен език, бонусът следва да бъде “превъртян” - тоест, да бъдат изпълнени условията, посочени от букмейкъра, свързани с неговото усвояване. Условията на всички компании за залози са различни, но и най-често си приличат. Преди да решите да поискате бонус, първо прочетете внимателно условията за “превъртането” му и преценете сами, дали можете да ги изпълните.

 

Как мога да изискам своя бонус код?

 

Добрите специализирани сайтове за онлайн залози разполагат по всяко време с активни бонус кодове за най-известните букмейкъри. На техните страници е достатъчно детайлно обяснено, как бихте могли да получите своя бонус. Това винаги е свързано с регистрация в съответния букмейкър и следването на стъпките, които са дадени. Един отличен пример е следното ревю за този Bwin бонус код, където в най-прецизни детайли е обяснено как да получите бонуса и как следва да го усвоите. За ваше удобство са посочените и начините, по които бихте могли да направите своя първоначален депозит, за да можете впоследствие да се сдобиете и с бонуса си.

 

Важно! Както винаги е записано и в условията, вие разполагате с определен период от време, в който можете да “превъртите” бонуса и да го усвоите. Също така ще видите, че букмейкърът може по всяко време да ви санкционира и да отмени вашия бонус, ако ви уличи в нерегламентирани действия.

 

Защо да използвам предлагания ми бонус код?

 

Най-малкото, тези пари увеличават вашата банка, което от своя страна ви позволява да залагате по-смело и с по-широк замах. Както обаче посочихме, букмейкърите не са глупаци, поради което те са ви поставили достатъчно “капани”, в които да се препънете. Най-големият от тях е фактът, че трябва да залагате на срещи с определен коефициент като минимум, което от своя страна увеличава и риска за евентуални провали. Истината е, че “превъртането” на бонусите не е никак лесно, поради което е нужна добра преценка, дали можете да се справите с изискванията.

 

Различни ли са предложенията на букмейкърите?

 

Както вече отговорихме на този въпрос, отговорът е “да”. Предлагането на възможно най-апетитни бонуси е част от нестихващата борба за клиенти между различните компании. Преди да направите своя избор, добра идея е да разгледате поне няколко различни предложения и да съобразите собствения си стил и предпочитания с тях. В повечето случаи, бонуси има както за спортните залози, така и за казино игрите. Някои букмейкъри дори предлагат специални награди, в случай че залагате от мобилно устройство - смартфон или таблет.

 

Трябва ли задължително да имам бонус код, за да активирам бонус?

 

Отговорът е “не”. В определени случаи е достатъчно да отворите уебсайта на букмейкъра, който предпочитате, и да следвате посочените стъпки за взимане на бонус при регистрация, например.

 

В този ред на мисли, едно от големите предимства на специализираните сайтове за залози е начинът, по който те представят на читателите си всички актуални бонус кодове на различните компании. По този начин съвсем бързо бихте могли да се ориентирате в ситуацията и да вземете решение относно бонуса, който искате да използвате.

 

Заключение - струва ли си да използвам бонус кодове?

 

Разбира се, стига да сте уверени, че можете да изпълните посочените от съответния букмейкър условия. Ако смятате, че това не би било проблем за вас, то надали бихте отказали възможността да разполагате с по-голяма банка за игра.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ