Технологии

Хей, Roomba, почисти, докато ме няма!

Хей, Roomba, почисти, докато ме няма!

Хей, Roomba, почисти, докато ме няма!

Прахосмукачката робот вече не е просто прищявка, а все по-предпочитан домашен помощник. Това е така, защото високите технологии и иновациите се учат да служат на хората все по-добре. Ако сте собственик на висок клас прахосмукачка робот Roomba® от iRobot, със сигурност вече сте наясно с дългия списък от предимства, които предлага автоматизираното почистване. Между тях е ежедневна хигиена на подовете, оптимизирано и ефективно чистене, силна всмукателна мощ, самопочистваща база и апликацията iRobot Genius®.

„Мобилното приложение iRobot Home® с технологията Genius® добавя широк набор от функции към работата на прахосмукачките роботи Roomba® - частично към възможностите на i3/i3+ и е напълно съвместимо с i7/i7+, j7/j7+, s9/s9+ и роботизираните мопове Braava® jet m6, като така осигурява пълен персонализиран контрол върху това как, къде и кога искате да чисти вашия робот. Решението е изцяло в ръцете ви – през смартфона или таблета ви.“, обяснява Деяна Сотирова, маркетинг мениджър на „Цертус Меркатус БГ“, официален вносител на iRobot в България.

С iRobot Genius® почистващият робот чисти там, където се налага. Самоусъвършенствайки се, изкуственият интелект в Roomba® и Braava® се научава да открива и предлага почистване на зони, които са по-силно замърсени. В много домове това е подът под кухненската маса или в коридора. Чрез приложението роботът препоръчва да почиства тези участъци по-често. Вие можете да добавяте ръчно нови зони за активно почистване.

С iRobot Genius® вашият интелигентен почистващ робот ще ви предложи и графици на почистване, съобразени с вашите навици и предпочитано време за чистене в сезона на алергиите или в периодите на засилена смяна на козината на домашния ви любимец.

Препоръките са персонализирани и дават по-голям контрол върху почистването. Вие можете да ги приемете или отхвърлите, като така вашият интелигентен домашен уред се учи да следва и улеснява личния ви начин на живот.

С iRobot Genius® роботите на iRobot чистят, докато ви няма. Достатъчно е да им кажете кога и къде. Ако закъснявате след дълга работна среща, а домът ви има нужда от освещаващо прахосмучене, защото очаквате гости по-късно вечерта, можете да инструктирате Roomba® да почисти, докато вие подготвяте презентацията си в офиса. Прахосмукачката робот не само ще го направи напълно самостоятелно, но и ще ви уведоми за времето, което ѝ е нужно, за да приключи с почистващия цикъл.

Приложението iRobot Genius® напълно се вписва в концепцията “умен дом“ като работи с почистващи роботи, поддържащи Google Home, Alexa а вече и директно с гласовия асистент Siri. То е достъпно както за потребителите на Android, така и за iOS и е безплатно. „Данните, които събираме са криптирани и напълно защитени. Използваме ги единствено, за да осигурим перфектно персонализирано почистване от нашите роботи. Клиентите ни могат да са спокойни за сигурността на личната им информация.“, уверява Деяна Сотирова.

Автоматизацията на почистването и автономията на почистващите роботи не са крайната цел на iRobot. Желанието на компанията е с усъвършенстването на iRobot Genius® не просто да подобри представянето на умните почистващи уреди, а да създаде интелигентен домашен помощник, който интуитивно се адаптира към нуждите на клиентите и напълно поема ангажимента за ежедневната чистота на подовете у дома. Защото чистенето е работа на роботите. За хората животът има далеч по-вдъхновяващи предложения.

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ