Нов български софтуер автоматизира HR процесите за малкия и средния бизнес

Нов български софтуер автоматизира HR процесите за малкия и средния бизнес

Нов български софтуер автоматизира HR процесите за малкия и средния бизнес

Три-четвърти от заетите в България работят в малки и средни предприятия по официални данни на ИАНМСП и Министерство на икономиката. В същото време все повече от тези фирми срещат проблем с намирането, развитието и задържането на кадри и поставят като основен бизнес приоритет управлението на човешкия капитал. За да го правят успешно, им е нужен подходящ инструмент - система за управление на човешките ресурси. Такива системи обаче често са скъпи, част от тях са неподходящи за малки и средни организации, а при други липсват модули за HR процеси като управление на обучението, на представянето и др.

Ново облачно HR решение на ТехноЛогика е на път да даде комплексно решение за всички тези проблеми. То е специално разработено за нуждите на малките и средни предприятия и е съобразено с българското законодателство. HeRMeS eXpress е единна интегрирана система за управление на човешкия капитал, която осигурява широк набор от възможности за организиране на процесите и реализация на политиките за управление на човешките ресурси в ежедневната работа на преките ръководители.

“След 23 години лидерска позиция на HeRMeS Enterprise при големите компании, дойде време да пренесем този опит и ноу-хау в продукт и услуга, от които да се възползват малките и средните предприятия. В това решение е реализиран набор от процеси и процедури, които са подходящи за тези фирми. Подбрали сме най-доброто, доказано в българските условия.”, обясни Огнян Траянов, изпълнителен директор на ТехноЛогика, по време на представянето на новия продукт днес. “Считаме, че за такива фирми SaaS решението ще е предпочитано и защото не изисква допълнителна инвестиция в инфраструктура, лицензи и ценните днес ИТ специалисти.“, допълни той.

HeRMeS eXpress автоматизира голям набор от процедури, свързани с управлението на човешките ресурси и добри практики за изпълнението им. В системата има модули за администриране на служителите, управление на отсъствия, обучения, оценка на представянето на служителите, гъвкаво работно време, работа извън офиса и планиране и отчитане на задачи.

“Автоматизирането на процедурите помага за постигане на прозрачност, справедливост, доверие и проследимост. Всичко това осигурява увереност у висшия мениджмънт и у служителите за липса на субективизъм при взимане на решенията и допринася за изграждане на работодателската марка.”, каза още Траянов.

Всички модули в облачното решение включват Self-Service функционалности, достъпни по всяко време и от всяко място, които предоставят на служители, мениджъри и специалисти по човешки ресурси бърз и лесен достъп до информация от единната интегрирана система. HeRMeS eXpress е с интуитивен интерфейс, адаптиран за настолни и мобилни устройства, и не изисква специализирано обучение. В помощ на потребителите има видео уроци за изпълнение на процедурите.

“В тези фирми управлението на човешките ресурси се осъществява от малки екипи, в някои случаи - от един специалист, затова сред основните ползи от HeRMeS eXpress е спестяването на труд и време, които могат да се използват за комуникация със служителите и творчески дейности.”, сподели Петя Димитрова, ръководител направление „Софтуер и услуги за УЧР“ в ТехноЛогика.

Цените на новата  услуга са напълно съобразени с особеностите на българския пазар и възможностите на МСП. Заплащането на софтуера се осъществява според броя служители и използваните модули, като има опции за месечно и годишно наемане, както и допълнителни отстъпки за по-дълъг период. Допълнително предимство на новата система е, че клиентите могат да добавят модули според нуждите си като те ще бъдат напълно интегрирани с вече използваните, без да се налага въвеждането на една и съща информация два пъти.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ