Уеб платформата на Банка ДСК с награда от „Сайт на годината“

Уеб платформата на Банка ДСК с награда от „Сайт на годината“

Уеб платформата на Банка ДСК с награда от „Сайт на годината“

Корпоративният уеб сайт на Банка ДСК www.dskbank.bg спечели престижна награда в категория „Фирмен сайт“ в конкурса „Сайт на годината“. Национално жури от над 40 експерти по програмиране, уеб дизайн и дигитален маркетинг оцени техническата разработка и функционалностите на www.dskbank.bg, връчвайки отличие за второ място на разработчика на сайта Studio X Digital и маркетинг екипа на Банка ДСК, заедно с почетна статуетка и грамота.

В Банка ДСК се стремим непрекъснато да подобряваме продуктите и услугите, които предоставяме на нашите клиенти. Основна предпоставка за качествен достъп до тях са и нашият сайт, и интуитивният достъп до търсено съдържание. Затова сайтът ни е платформа от изключително значение за предоставяне на полезна информация и съдържание, модерно банкиране и редица други възможности, като се стремим да развиваме непрекъснато неговата визия и функционалности. Радваме се, че това не е останало незабелязано от журито на конкурса „Сайт на годината“, сподели Диана Митева, изпълнителен директор и ръководител на направление „Банкиране на дребно“ в Банка ДСК.

Разработката на корпоративния сайт на Банка ДСК беше голямо предизвикателство и отговорност за нас, както заради значимостта на Банка ДСК като клиент, така и като основен референтен проект, показващ нашата експертиза в комплекснa разработка, базирана на Sitefinty. Щастливи сме с тази позитивна оценка в конкурса „Сайт на годината“. Тя се явява и второто признание за качествата на www.dskbank.bg, след вече спечелената награда „Уебсайт на годината на Progress Sitefinity“ за 2017“, коментира Крис Поповски, изпълнителен директор на Studio X Digital.

Конкурсът „Сайт на годината“ се организира за първа година от „Фондация за активно развитие на уеб“ с идеята да доказва високия стандарт на уеб разработките в България. Общо 36 проекта участваха в 10 различни категории в първото издание на надпреварата. Повече информация за нея може да бъде намерена тук.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ