БДЖ започва продажбата на билети за Гергьовден

БДЖ започва продажбата на билети за Гергьовден

БДЖ започва продажбата на билети за Гергьовден

От днес до 7 май "БДЖ-Пътнически превози" ЕООД въвежда предварителна продажба на билети за всички бързи влакове през почивните дни за Деня на храбростта (Гергьовден), съобщи пресцентърът на компанията. 

Ще бъдат осигурени повече влакове по основните направления в страната със задължително закупуване на запазено място.

Информация за изчерпаните места във влаковете ще се подава постоянно на място на билетните каси и по високоговорителите в гарите, както и на официалната интернет страница на БДЖ (www.bdz.bg).

БДЖ напомня, че клиентите могат да купят онлайн билет за пътуването си с определени влакове. Онлайн системата дава възможност за визуален избор на спални и седящи места в композицията на влаковете.

Разплащането се осъществява по електронен път с най-масово разпространените кредитни и дебитни карти. Билетът се получава на електронната поща на регистрирания клиент, след което се разпечатва на хартиен носител. Особено удобна за клиентите е възможността да се закупуват билети от таблети и смартфони – тогава не е задължително билетът да се разпечатва на принтер, тъй като той се валидира от кондуктора във влака директно от мобилното устройство.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ