Туризъм

Престиж и лукс в InterContinental Sofia

Престиж и лукс в InterContinental Sofia

Хотелът печели отличията „Водещ хотел на България“ и „Луксозен бизнес хотел на Източна Европа“ за 2021 г. за трета поредна година

Ноември 2021 г. InterContinental Sofia*, иконата на съвременния лукс в България, добави още две престижни отличия към своята богата колекция – „Водещ хотел на България“ за 2021 на Световните награди за туризъм и „Луксозен бизнес хотел на Източна Европа“ за 2021 на Световните награди за луксозни хотели. Световните награди за туризъм и Световните награди за луксозни хотели са сред най-утвърдените институции за оценка на постиженията в туризма повече от 15 години. Победителите се избират ежегодно чрез публично онлайн гласуване, а категориите се определят на световно, регионално и национално ниво.

Наред с тези постижения хотелът отбелязва и друго важно събитие – 75-годишнината на бранда InterContinental® Hotels & Resorts**. Диамантеният юбилей се празнува в повече от 130 хотела в света, включително InterContinental Sofia, където гостите могат да се насладят на празничния коктейл InterContinental75 и изкушаващи ястия, създадени специално за повода.

„За мен е чест да отпразнувам този важен момент с нашите гости, собственици, партньори и колеги! Горд съм да представлявам първия InterContinental® хотел в България и смея да твърдя, че той следва същата тенденция на развитие като бранда на глобално ниво – само 3 години след отварянето InterContinental Sofia е носител на едни от най-престижните награди в туристическата индустрия. Тази година отвори врати нашият бутиков уелнес център, а екипът вече работи по следващия вълнуващ проект – откриването на новия ни ресторант през 2022 г.“, споделя Анджело Зукала, генерален мениджър на InterContinental Sofia.

[[{"fid":"385213","view_mode":"default","fields":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"link_text":null,"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","alignment":"","field_file_image_alt_text[und][0][value]":false,"field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"attributes":{"height":533,"width":800,"class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]

Aнджело Зукала, генерален мениджър на InterContinental Sofia

****

*InterContinental Sofia

Разположен на емблематичните жълти павета в сърцето на столицата, InterContinental Sofia предлага неповторимо петзвездно изживяване и спиращи дъха гледки към „Св. Александър Невски“ и Витоша. Хотелът е отличен за „Водещ хотел в България“ и „Луксозен бизнес хотел на Източна Европа“ за 2019, 2020 и 2021 г. За повече информация и актуални оферти посетете нашия уебсайт и ни последвайте във Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube и Twitter.

**IHG Hotels & Resorts

Водеща международна хотелска верига, която предоставя истинско гостоприемство за всеки гост. С повече от 16 бранда и IHG Rewards, една от най-развитите програми за лоялност в хотелската индустрия, IHG разполага с близо 6 хил. хотела в над 100 страни и още 1800 в процес на изграждане.

Венцислава Антова. Текстът е публикуван в новия брой на сп. "Мениджър", който е на пазара

Ключови думи

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ