Първи кулинарен тур

Първи кулинарен тур

За първи път тръгва кулинарен тур в България – предястието се сервира на едно място, основното на второ, а десертът на трето. Изкусителното пътешествие започва от „Сентръл парк хотел”, преминава през „Гранд хотел София” и завършва в „Суит хотел София”. То е за приятели, партньори и гости на „Гранд хотел София”, който навършва 10 години.  Хотелът стана любимо място на бизнеса за настаняване на гости, за срещи и за събития.
В менюто на кулинарния тур има страхотни предложения като Терин от патешки дроб с желе от Порто, сервиран с конфитирани ябълки и свежи салати, Мида Сен-Жак с трюфел и сьмга с червен хайвер в сос от цвекло, сервирани с гарнитура от задушени спанак и зеленчуци, сладоледен айсберг със захарна пяна, кармелизирани банани и пюре от манго.
Това не е просто храна, това е кулинарно изкуство, подготвено от главен готвач Жоро Иванов, главен готвач Недялка Стоянова и главен готвач Светослав Серафимов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Зеленски е готов за преговори, но отхвърля оттегляне от анексираната от Русия украинска територия
Тръмп след разговора с Путин: Русия и Украйна започват преговори
Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 19-ти до 25-ти май
Правителството се намеси в транспортната криза в София, отпуска 15 млн. лв. за заплати
България в еврозоната: Митове и реалност
Полет на Lufthansa летял 10 минути без пилот заради инцидент на борда
Новата икономика: Търговските ботове се развиват, но какво се случва, когато AI мами пазара?
„Престъпно!“: Елтън Джон разкритикува британското правителство заради предложение за AI