Първи кулинарен тур

Първи кулинарен тур

За първи път тръгва кулинарен тур в България – предястието се сервира на едно място, основното на второ, а десертът на трето. Изкусителното пътешествие започва от „Сентръл парк хотел”, преминава през „Гранд хотел София” и завършва в „Суит хотел София”. То е за приятели, партньори и гости на „Гранд хотел София”, който навършва 10 години.  Хотелът стана любимо място на бизнеса за настаняване на гости, за срещи и за събития.
В менюто на кулинарния тур има страхотни предложения като Терин от патешки дроб с желе от Порто, сервиран с конфитирани ябълки и свежи салати, Мида Сен-Жак с трюфел и сьмга с червен хайвер в сос от цвекло, сервирани с гарнитура от задушени спанак и зеленчуци, сладоледен айсберг със захарна пяна, кармелизирани банани и пюре от манго.
Това не е просто храна, това е кулинарно изкуство, подготвено от главен готвач Жоро Иванов, главен готвач Недялка Стоянова и главен готвач Светослав Серафимов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Съд в САЩ разпореди на Министерството на правосъдието да разсекрети материали по „делото Епстийн“
Премиерът: Евромонетите ще носят български национални символи и ще платежно средство в цяла Европа
Скромните лидери са най-ефективни
На днешната дата, 7 декември. Рождениците днес
Почина Франк Гери – една от суперзвездите на световната архитектура
Шефът на ЕК Фон дер Лайен и канцлера Мерц не успяха да осигурят съгласие на Белгия за руските активи
Балансираното бяло е обявено за Цвят на 2026 година от института Pantone
The Wall Street Journal: Белият дом е обезпокоен от сделката за придобиване от Netflix на Warner Bros.