Първи кулинарен тур

Първи кулинарен тур

За първи път тръгва кулинарен тур в България – предястието се сервира на едно място, основното на второ, а десертът на трето. Изкусителното пътешествие започва от „Сентръл парк хотел”, преминава през „Гранд хотел София” и завършва в „Суит хотел София”. То е за приятели, партньори и гости на „Гранд хотел София”, който навършва 10 години.  Хотелът стана любимо място на бизнеса за настаняване на гости, за срещи и за събития.
В менюто на кулинарния тур има страхотни предложения като Терин от патешки дроб с желе от Порто, сервиран с конфитирани ябълки и свежи салати, Мида Сен-Жак с трюфел и сьмга с червен хайвер в сос от цвекло, сервирани с гарнитура от задушени спанак и зеленчуци, сладоледен айсберг със захарна пяна, кармелизирани банани и пюре от манго.
Това не е просто храна, това е кулинарно изкуство, подготвено от главен готвач Жоро Иванов, главен готвач Недялка Стоянова и главен готвач Светослав Серафимов.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 26 август. Имен ден празнуват Адриан, Адриана, Наталия
Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 25 до 31 август
„Трябва да ни дадат магнити“: Тръмп предупреждава за 200% мита върху Китай, ако износът бъде ограничен
Пантерата се завърна: Забелязаха я в село край Тутракан
Забраната за смарт устройства в клас влиза в сила от ноември
Зеленски: Украйна има за цел да си осигури поне 1 млрд. долара месечно за закупуване на оръжия от САЩ
Новата икономика: Нов световен ред се заражда в предлагането на облекло
Митът, който убива емоционалната интелигентност