Годишната конференция на Кофас, посветена на енергетиката и европейския банков надзор

Годишната конференция на Кофас, посветена на енергетиката и европейския банков надзор

Годишната конференция на Кофас, посветена на енергетиката и европейския банков надзор

Енергетика и европейски банков надзор ще са темите на третата поред конференция на Кофас по управление на риска, която се очаква отново да събере много влиятелни представители на управлението и бизнеса и да даде полезни решения за устойчивост и растеж. Форумът ще се състои на 23 април 2015 г. в София. Партньори на събитието са Банка ДСК и AES.

Презентациите и дискусиите ще са свързани основно с управлението на риска в условия на волатилен енергиен пазар и бъдещето на европейския банков надзор в страната ни – въпроси, които оказват голямо влияние върху бизнеса в момента. Специални лектори ще бъдат Мартин Раухенвалд, партньор финансови услуги във финансовата група Oliver Wyman, Божидар Лукарски, министър на икономиката на България и Катаржина Комповска, Главен изпълнителен директор на Кофас за Централна и Източна Европа. Главният икономист на Кофас за региона Грегорж Шилевич ще направи традиционния преглед на страновите и секторни рискове, който дава полезни данни за износителите.

Традиционната вече конференция на Кофас по управление на риска се утвърди като форум, на който се дават полезни решения и актуално ноу-хау от авторитетни представители на управлението и бизнеса. Тя е част от мрежата глобални риск конференции на Кофас по света, които се реализират от 20 години насам в над 20 страни. Обсъжданите теми са съществени за развитието на икономиките – роля на финансовите институции, икономическа криза и перспективи за растеж, глобални икономически тенденции, експортни стратегии, развиващи се страни, иновации, здравеопазване и образование и други. Лектори са били редица влиятелни личности, сред които Кристин Лагард, Ерхард Бусек, Паскал Лами, Нуриел Рубини, Жан-Клод Трише.

Списание "Мениджър" е медиен партньор на събитието.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ