"Мениджър" кани академичната младеж на среща с трима бизнес лидери

Мениджър кани академичната младеж на среща с трима бизнес лидери

Тазгодишният носител на приза "Мениджър на годината" Станислав Разпопов и главен изпълнителен директор на „Дунапак" ще бъде специален гост на организираната днес от сп. "Мениджър" втора за сезона среща на студенти с водещи представители на бизнеса, лица от кориците и от страниците на списанието.

Форумът ще се проведе  от 15.00 до 17.00 часа в Аула „Максима“ на УНСС.

Освен Станислав Разпопов, добрите бизнес практики от своя професионален опит ще представят още Елена Маринова – президент и съдружник в „Мусала Софт“, и Зоя Паунова - изпълнителен директор на AstraZeneca България.

Тримата представители на едни от водещите компании в България ще застанат заедно на сцената и ще участват в отворена дискусия, на която сп. „Менидбър“ кани всички студенти с интерес към управляваните от тях фирми, към тях самите като личности, към актуалните икономически проблеми в България и в чужбина и към предприемачеството и историите на бизнес успеха.

Идеята на събитието е „Бизнес лидери търсят последователи“, с мото „Да успееш в България“. Модератор на форума ще бъде Венцислав Савов, редактор мениджмънт в сп. „Мениджър“.

В следващите редове можете да научите повече за специалните гости на форума:

Елена Маринова е президент и съдружник в Мусала Софт. Бакалавър е по Икономика и магистър по Стратегическо управление от Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Вицепрезидент е на Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) за периода 2005-2009. Освен това е почетен член на Европейски парламент на предприятията 2010 и носител на наградата "Млад Мениджър 2010" на Фондация ЕВРИКА.

Зоя Паунова е изпълнителен директор на AstraZeneca България. Магистър е по фармация от Медицинската академия в София, със специализация “Организация и оптимизация на фармацевтичното дело”. Завършила е и бизнес образование в INSEAD, Франция, специализирала е във Великобритания, Швеция и САЩ. Кариерата си започва във „Фармация”, Дупница (днес част от „Актавис”). След това работи във „Фармахим”. През 1992 г. се присъединява към ICI, предшественик на британската Zeneca. Омъжена е, има син и дъщеря.

Станислав Разпопов е главен изпълнителен директор на „Дунапак-Родина”, компания, специализирана в производството на велпапе и опаковки, и победител в конкурса „Мениджър на годината” за 2011. Ръководи 3 завода Dunapack Packaging в България, Румъния и Хърватия. Бил е изпълнителен директор на "Конвой-Уорлд" и ръководител продажби в "Агрима-Водолей". Има магистратури по МИО от УНСС и изчислителна техника от ТУ в София, както и MBA от Икономическия университет във Виена. Специализирал е мениджмънт по програма ТАМ на Европейската банка за възстановяване и развитие.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ