All Channels Communication отличена с две награди Stevie 2011

All Channels Communication отличена с две награди Stevie 2011

All Channels Communication получи две от престижните международни бизнес нaгради Stevie 2011. Българската агенция беше отличена като „Компания на годината“ за сектора реклама, маркетинг и PR. Успоредно с наградата за комуникационната група, на нейния проект „Силен старт с Пощенска банка“ й бе присъдено отличие в категория „Програма за корпоративна социална отговорност на 2011 година в Европа“. Отличията агенцията спечели в надпревара с над 3000 кандидатури от бизнес представители от над 40 държави.

„Основният критерии за отличие в рамките на конкурса Stevie са постигнатите бизнес резултати от работата на дадена компания или ефективността на даден проект. Точно това прави отличията ни толкова ценни“, коментира Александър Дурчев, изпълнителен директор, All Channels Communication Group и председател на Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА).

Официалната церемония по връчване на отличията и представяне на победителите в съответните категории за 2011 г. ще се състои на 11 октомври в Абу Даби.

Наградите Stevie обхващат всички сфери на бизнеса и оценяват както компании и проекти, така и отделни личности и екипи. Всяка година комуникационни специалисти от цял свят се състезават в 40 категории.

All Channels Communication e единствената българска агенция, носител на 12 международни награди и над 17 номинации от международни конкурси. В надпреварата Stevie Awards агенцията е носител на 3 награди, като успоредно с това е носител и на 6 награди от PR конкурса SABRE Awards, както и едно отличие от конкурса Golden Drum.

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ