VMware предлага на служителите си в САЩ страхотна здравна услуга

VMware предлага на служителите си в САЩ страхотна здравна услуга

Американският сайт за кариери Glassdoor представи списък на технологичните фирми в САЩ с най-добри социални придобивки за служителите. Част от записаното прави впечатление - VMware предлага на служителите си т.нер. Infertility Services или услуги за лечение на безплодието, съобщава Business Insider. 

Този вид услуги струват в Щатите между 10 000 и 25 000 долара. От Business Insider се свързали с представители на компанията, които обяснили, че в рамките на здравната си програма VMware покрива 100% от разходите след 15-доларово доплащане за диагнозата и лечението на установено медицинско състояние, засягащо способността на хората да имат деца. Компанията плаща половината от сумата за медикаменти и ин витро оплождане при използване на асистирана репродукционна технология. 

Други големи технологични фирми от САЩ също имат практика да предлагат на служителите си подобни важни здравни услуги. Microsoft например отдавна е известна с отличните си бонуси за работниците със семейства. Тя предлага помощ при желание за осиновяване. 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ