Вицепрезидентът Маргарита Попова откарана по спешност в болница

Вицепрезидентът Маргарита Попова откарана по спешност в болница

Вицепрезидентът Маргарита Попова откарана по спешност в болница

Вицепрезидентът Маргарита Попова се е почувствала зле по време на продължаващия над три часа вече Консултативен съвет за национална сигурност и е откарана по спешност в болница, съобщи bTV.  Според други информации на Попова й е прилошало по време на провеждащата се конференция „Националната система за закрила на чужденци в Република България.", заради която е напуснала заседанието на Съвета по сигурността.

Все още няма официална информация за състоянието й.

Започналият със скандал, предизвикан от Волен Сидеров Консултативен съвет по национална сигурност продължава да заседава при закрити врати по първа точка от предварително обявения дневен ред - актуалната обществено-политическа обстановка в страната. Очаква се след приключването на дебата президентът Росен Плевнелиев да даде изявление пред медиите. В съвещанието участват и членове на кабинета "Орешарски" като самият премиер напусна преждевременно сградата на "Дондуков"2 около 12.00 ч. на обед без никакъв коментар. По план Орешарски днес трябва да отпътува за Брюксел за среща на ЕС. Преди края на заседанието си тръгна и председателят на парламента Михаил Миков, заради предварително планирана лекция, която трябва да изнесе.

"Деструкцията, деструктивното поведение във всяка една институция ще води до все повече демокрация по улиците и площадите на България. Така решенията невинаги са най-добрите.", бе неговият коментар на излизане от сградата на президентството.

Към 13.30 ч. от заседанието излезе и министърът на финансите Петър Чобанов. Той сподели мнение, че "трябва работещ парламент, който да подкрепи необходимите мерки в икономическата и социалната сфера. Парламентът има възможност да работи, докато мнозинството в парламента има воля да работи."

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

На днешната дата, 7 декември. Рождениците днес
Какво можем да научим от сагата около Сам Алтман за лоялността на работно място
"Пирогов" завежда колективен иск срещу министър Хинков, шефът на болницата поиска проверка от Прокуратурата
Цитат на деня
Времето: Валежите продължават, в масивите от Западна България ще се образува нова снежна покривка
Републиканците в Сената на САЩ блокираха нова финансова помощ за Украйна и Израел
Yum! Brands купува над 200 ресторанта на EG Group в Обединеното кралство и Ирландия
Терзиев: Крайният срок да имаме председател на Столичния общински съвет е 12 декември