Детето на Чочо Попйорданов ще живее с Даниела

Детето на Чочо Попйорданов ще живее с Даниела

Детето на Чочо Попйорданов ще живее с Даниела

Осиновеното от Петър (Чочо) Попйорданов и приятелката му Даниела момиченце ще заживее от днес в дома на покойния актьор, пише „Труд“. Детето ще бъде кръстено на майката на Чочо - покойната д-р Екатерина Попйорданова, и ще се казва Катерина Петрова Попйорданова.

Процесът по осиновяването на момиченцето, което е на 1 г. и 3 мес., приключил малко преди нелепата смърт на актьора на 5 май тази година.

Чочо Попйорданов почина на Великден – 5 май в „Пирогов”, след като получи множество травми при падане от височина на Боянските гробища. Във фаталния ден, Попйорданов садил петунии на гроба на майка си, която починала преди десетина дни. С него била и приятелката му Даниела, която станала очевидец на ужасния инцидент. Мястото, където Чочо искал да посади цветята, било разположено на височина, с предупредителен надпис за опасност от инциденти, но без заграждения. По някое време актьорът отстъпил назад, Даниела му казала да внимава, но в същия момент той се спънал и паднал от двуметровата височина.

Вследствие на падането, Чочо Попйорданов получи тежка двустранна челепно-мозъчна травма и въпреки 15-часовите усилия на лекарите от „Пирогов” да го спасят, почина на 5 май сутринта.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ