Летище София подарява подаръци на пътниците

Летище София подарява подаръци на пътниците

На 25 и 26 декември салони за гости на Терминал 2 на Летище София ще посрещат пътниците с коледни пожелания и специални изненади от инициативата „Искри на Коледа". Всеки гост ще получи подарък - бутилка българско червено вино.

В периода на коледните и новогодишните празници на аерогарата седмично се очаква да кацат и излитат по около 650 самолета, които да превозят близо 75 000 пристигащи и заминаващи пътници до общо 43 директни дестинации

В дните на новогодишните празници – 31 декември и 1 януари, когато авиокомпаниите традиционно отменят част от своите редовни полети, на Летище София се очаква общо да бъдат обслужени над 100 излитащи и кацащи самолети и близо 12 500 пристигащи и заминаващи пътници.

През почивните дни Летище София изпраща туристическите чартъри с български туристи, решили да посрещнат Новата година в дестинации като Анталия, Шаржа, Тунис, съобщиха от пресцентъра на аерогхарата. Единични полети са предвидени до Бодрум, Родос, Дубровник и Малта.

Нови за тази година са предлаганите туристически продукти до Канарските острови и италианските туристически дестинации Палермо и Катания. По същото време на столичното летище с традиционните чартърни полети от Лондон, Манчестър, Бристол, Бирмингам ще пристигнат английски туристи, които ще отпразнуват настъпването на 2014 година в българските ски курорти.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ