Списание „Мениджър” търси следващото поколение на жените лидери

Списание „Мениджър” търси следващото поколение на жените лидери

Жените са много силни лидери в компаниите, а някои специфични качества им позволяват да управляват с повече  разбиране и човещина в трудни времена. Това е доказан факт, но и традиция, която трябва да се отстоява поколение след поколение. Затова и едно от най-престижните и вълнуващи събития от годишния календар на сп. „Мениджър” – четвъртата поред национална конференция „Жените, нежната сила на бизнеса”, ще бъде посветено на приемствеността в женското лидерство.

Форумът тази година е под надслов „Следващото поколение” и ще се проведе на 11 май в Гранд хотел София . Очаква се на него да присъстват над 120 високопоставени представители на бизнеса и обществено-значими личности, които, заедно с гост лекторите ще се вгледат в близкото бъдеще, за да открият кое е следващото поколение жени-лидери, какви качества имат те и от каква подкрепа се нуждаят, за да са по-успешни.

Сред основните панелисти са доказани и утвърдени бизнес лидери, представителна извадка на нежната сила на бизнеса у нас като Боряна Манолова, председател на председател на Обществения съвет на жените в бизнеса и главен изпълнителен директор на Siemens България, Цветанка Минчева, директор Банкиране на дребно и член на Управителния съвет на УниКредит Булбанк, Рени Миткова, изпълнителен директор на “ЕОС Матрикс”, Жулиета Серафимова, генерален мениджър на Гранд Хотел София.

Местата са ограничени, но все още има възможност да се направи безплатна регистрация за участие във форума тук.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ