Тръгва реклама на BG туризма по четири европейски канала

Тръгва реклама на BG туризма по четири европейски канала

Тръгва реклама на BG туризма по четири европейски канала

Тв клипове ще популяризират зимните и летните ни курорти в мащабна кампания по Eurosport, Euronews, National Geographic Channel и Discovery Channel. Проектът е на стойност 7 501 480 лв. и се финансира по линия на Оперативна програма "Регионално развитие".

Филмчетата ще рекламирта зимните и летните курорти, еко и селския туризъм, културното наследство и забележителности в страната. Клиповете, всеки от които с продължителност 30 сек. ще бъдат излъчени 3 166 пъти в най-гледаните часове от денонощието на две вълни - от 6 септември до 26 декември 2010 г. и от 31 януари до 27 март 2011 г. Допълнително ще вървят и онлайн кампании на интернет сайтовете на Eurosport, Euronews и National Geographic Channel. Освен на български, те са озвучени на още 4 езика – английски, немски, френски и руски

От министерство на икономиката уточняват, че условията за излъчване са преференциални и са договорени директно с централите на четирите телевизии.

Допълнително ще бъдат излъчени и репортаж в предаването Sport Trips на Eurosport, представяне на два града от България в рубриката Metropolitans на Euronews с рекламна заставка за Eurocities и кратък репортаж за културното наследство и природните забележителности в България от National Geographic Channel.

Целта на националната кампания е да обхване над 608 млн. домакинства в Европа, както и да повиши информираността на потенциалните чужди турсити за страната ни като туристическа дестинация, която предлага сигурност и спокойствие за своите гости.

 

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ