Уърлд Транспорт Оувърсийз с 50% ръст в продажбите за 2010 г.

Уърлд Транспорт Оувърсийз с 50% ръст в продажбите за 2010 г.

Уърлд Транспорт Оувърсийз с 50% ръст в продажбите за 2010 г.

50% ръст в приходите от продажби и ръст на печалбата от 8 на сто за 2010-а спрямо 2009 г. отчете „Уърлд Транспорт Оувърсийз България" ЕООД (WTO) за десетата си годишнина.

Компанията е лидер в морския и въздушен карго транспорт в страната като предлага сервизи от и до всяка точка в света. Тя е единствена в България, която има 5 директни групажни линии от Китай (Шанхай, Нингбо, Шенжен, Ксиамен и Шенжен) до Варна, както и експортен групажен сервиз за цял свят.

„ След 2007 г., с влизането ни в ЕС, пазарите се отвориха и бизнесът се разви много динамично. Днес имаме 4 офиса в България и представителства в Сърбия, Хърватска и Словения. В трудните години на кризата затвърдихме позициите на компанията и привлякохме нови партньори. Гледаме уверено напред, защото знам как да стигнем до целта", каза управителят на фирмата Николай Николов.

«Уърлд Транспорт Оувърсийз» е основана през 2001 г. в София като компания, специализирана в областта на контейнерния транспорт. През годините дружеството прогресивно разширява обема на превозваните товари. В 2004 г. стартира предлагането на автомобилен транспорт за комплектни и групажни пратки в рамките на Европа. През май 2007 г. компанията открива офиси във Варна и Пловдив, а през октомври започва да предлага и въздушен товарен транспорт чрез новоокрития си офис на летище София.

"Уърлд Транспорт Оувърсийз" отпразнува десетия си рожден ден с изискано парти със специалното участие на дует "Ритон" и Драгомир Драганов.

 

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ