Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните избори

Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните избори

Партия МИР се регистрира в ЦИК за предсрочните избори

„Крайно време е общественият интерес да застане над личния и партийния и да върнем нормалността в България. Това е и основната цел на партия МИР по време на предстоящите избори. Именно за това партия МИР подава ръка на всички честните, моралните, инициативните и родолюбиви българи, както и на всички граждански, неправителствени и браншови организации и предлагаме да обединим усилията си, за да върнем нормалността в България и да я превърнем в силна социална, индустриална и морална държава. На България ѝ трябва нова национална кауза, която да обедини всички българи и партия МИР предлага това да бъде формирането на новия национален идеал“.

Това заяви председателят на партия МИР Симеон Славчев след като внесе документите в ЦИК за регистрация на партията за предсрочните парламентарни избори.

Той подчерта, че партия МИР се явява самостоятелно на тези избори, но не е сама, защото е успяла да обедини голяма част гражданските и неправителствените организации като Алианс на гражданите на България, Гражданско сдружение „Мрежа за инициативи и решения“, „Фондация за подпомагане жертвите на престъпления и борба с корупцията“, ДОСО – Български орли и много други, които ще имат свои представители в листите на МИР. „Партия МИР предлага национален консенсус по пет приоритета, които са работеща и ефективна икономика; излизане от демографската криза и връщане на българите зад граница в родината; оползотворяването на всички природни дадености на България в сферата на туризма, земеделието и логистиката; реформа в съдебната система и административна реформа чрез въвеждането на електронното правителство; балансирана външна политика“, каза още лидерът на партия МИР Симеон Славчев.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ

Този простичък израз ще обезсърчи нездравото любопитство веднъж завинаги
11 признака за липса на емоционална интелигентност
Каква храна да похапваме според жанра филм, който гледаме
Посланията от играта, "Купувам, когато..."17
Товарни влакове на Китай съкращават с 20 дни пътя до Европа отколкото морското карго
Проф. Венцислав Мутафчийски: До 10 г. застаряването на медицинския персонал ще е голям проблем
Чавдар Петров и Цветомир Семов стартират нова комуникационна агенция
Първи съд в САЩ отмени блокирането на TikTok, наложено от държавните власти