Едно искрено детско писмо до Феята на зъбките

Едно искрено детско писмо до Феята на зъбките

Едно искрено детско писмо до Феята на зъбките

Като се замислите, Феята на зъбките е доста зловеща – промъква се в детските стаи, взема зъбките и оставя паричка на нощното шкафче. И все пак, малката Дженифър била много обидена, когато тя не дошла да прибере един от кътниците й, и написала писмо, в което с всяко следващо изречение мъмри горката фея:

„(Не особено) Скъпа Фейо на зъбките,

За втори път постъпваш така. Забравяш ме. Затова, ако няма да дойдеш, ще си запазя зъбките. Няма да събираш зъбки от Дженифър И. от сега нататък. Ще си ги задържа.

Неискрено твоя,

Дженифър И.

П.П. Продължавай да събираш зъбки от Майк. Очевидно го харесваш повече.

П.П.П. Не си прави труда да ми отговаряш.“

Но наистина, защо феята не дошла? Ето я и цялата история:

„Падна ми един зъб“, пише в Reddit вече зрялата Дженифър, „но много се съмнявах в магическите способности на Феята на зъбките“.

„Затова не бях казала на никого за падналия зъб. И, гледай ти, тя никаква не дойде. На следващата сутрин, шумно и публично заявих, че Феята на зъбките е шарлатанка, а мама ме посъветва да й напиша писмо, в което да изразя възмущението си. И получих следния отговор:

„Не можах да се добера до възглавничката ти онази нощ, защото се загубих в неразборията. Може би ако си подредиш и изчистиш стаята, бих могла да отреагирам навреме.“

„Хитро, Фейо на зъбките! Много хитро!“

Източник. Independent.co.uk

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ