Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря

Баща преби до смърт 7-годишната си дъщеря

Баща преби 7-годишната си дъщеря. Трагедията се е разиграла на връх Великден в Русе. Бащата Пламен Пенчев сам закарал детето в болница, където само констатирали смъртта. Съседи разказват, че в семейството непрекъснато е имало скандали и побоища. Бащата се изхранва като продава старо желязо, предаде bTV..

38-годишният Пламен Пенчев закарал детето в безпомощно състояние в болницата заедно с втората си жена. По думите му, момичето е паднало и се е ударило, но всъщност е имало следи от удари по главата и по цялото тяло, които са показали, че става дума за жесток побой.

Пламен Пенчев е разведен, живее с друга жена и с двете си дъщери от първия си брак – 7-годишната Пламена и 4-годишната й сестра. Децата са живеели доста бедно, често съседи са им давали дрехи и понякога храна. Втората съпруга се е грижела да ги води на училище и на градина. Починалата Пламена е била първокласничка в ОУ "Васил Априлов" в Русе.

От Окръжна прокуратура Русе съобщиха, че е заведено дело за убийство срещу биологичния баща на момичето, който е задържан в ареста. По-малката дъщеря е предадена временно на Агенцията за закрила на детето.

Ключови думи

Коментари

НАЙ-НОВО

|

НАЙ-ЧЕТЕНИ

|

НАЙ-КОМЕНТИРАНИ